ستاد تنظیم بازار در یک هفته دو بار قیمت لبنیات را افزایش داد که همین امر منجر به سوء استفاده برخی از شرکت‌های تولید لبنیات شده است.

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی رغم آنکه قیمت فرآورده های لبنی در ۴ تیر امسال بنابر مصوبه ستاد تنظیم بازار ۲۲ تا ۲۸ درصد افزایش یافت، قبل از پایان سال بار دیگر ۴۰ درصد گران شد که این افزایش های گاه بیگاه، دهک های ضعیف جامعه را در تامین سبد مصرفی خود دچار مشکل کرده است و کار را به جایی رساند که بسیاری از خانوارها چاره ای جز حذف محصولات لبنی ندارند چرا که درآمدهای ناچیز جوابگوی رشد افسار گسیخته قیمت اقلام اساسی نیست.
 
بخشنامه افزایش قیمت لبنیات

بسیاری از مسئولان بر این باورند که با وجود افزایش چندبرابری هزینه های تولید، کارخانه های لبنی چاره ای جز افزایش قیمت یا تعطیلی واحدهای لبنی خود نداشتند، اما با شرایط فعلی اقتصاد و کاهش قدرت خرید خانوار انتظار می رود که سیاست گذاران اقتصاد تدابیری برای رفع این بحران بیندیشند به طوریکه حداقل سه قلم اصلی فرآورده لبنی اعم از ماست، شیر و پنیر را با قیمت مناسب در اختیار ۴ دهک ضعیف جامعه قرار دهند.
 
بررسی های میدانی از سطح فروشگاه ها نشان می دهد که اختلاف قیمت بطری شیر از یک برند به برند دیگر گاها به ۱۰ هزار تومان می رسد که این امر با واکنش شدید خانوارها روبروست، اما سخنگوی انجمن صنایع لبنی اذعان می کند که شرایط متفاوت تولید و ماندگاری بالا علت اصلی این اختلاف قیمت است چرا که سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار بر ۱۰ قلم کالای مشمول قیمت گذاری به طور مداوم نظارت می کند و در صورت تخلف، جرایم سنگینی برای واحدهای لبنی اعمال می کند.
 
ماجرا تنها به این جا ختم نمی شود چرا که سرانه مصرف لبنیات طی سال های اخیر کاهش محسوسی داشته است که افزایش مجدد قیمت لبنیات در شرایط فعلی باوجود تورم بالا در تمامی اقلام سبد مصرفی، این موضوع را تشدید خواهد کرد، به همین خاطر بسیاری از مسئولان حذف قیمت گذاری دستوری و یارانه از ابتدای زنجیره تولید و پرداخت مابه التفاوت ارز دولتی و آزاد به خانوارها را راهی برای افزایش سرانه مصرف می دانند.
 
حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرین جزئیات افزایش قیمت لبنیات و تاثیر آن در سبد مصرفی خانوار و همچنین علل تفاوت قیمت بطری شیر در برندهای مختلف با خبر شویم:

عرضه شیر بطری با نرخ های متفاوت تحت اسم های عجیب و غریب

علی احسان ظفری مدیر عامل اتحادیه تعاونی های لبنی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی با اشاره به دلایل گرانی قیمت لبنیات در بازار اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت نهاده های دامی، شیرخام، حمل و نقل و سایر مواد اولیه قیمت محصولات لبنی به ناچار ۲۵ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به تاثیرات سو افزایش قیمت لبنیات در بازار افزود: هرچه قدر قیمت لبنیات افزایش یابد، تقاضا برای خرید در بازار کاهش می یابد که این امر آسیب جدی به صنعت وارد می کند.
ظفری ادامه داد: گرچه با افزایش هزینه های تولید، دولت نمی تواند به دنبال مهار قیمت ها باشد، اما برای قشر آسیب پذیر سه قلم کالا نظیر شیر، ماست و پنیر را با قیمت مناسب در تمامی فروشگاه ها باید عرضه شود تا اقشار ضعیف از جامعه لبنیات دور نشوند.


بیشتر بخوانید


مدیر عامل اتحادیه تعاونی های لبنی با اشاره به علت اختلاف قیمت شیربطری در برندهای مختلف بیان کرد: عرضه شیر بطری با نرخ های متفاوت تحت اسم های عجیب و غریب تخلف محسوب می شود، به همین خاطر انتظار داریم کارخانه های لبنی کمی به خود آیند چرا که خانوارها توان این قیمت ها را ندارند.

به گفته وی، با وجود افزایش مجدد قیمت لبنیات، دولت به منظور حمایت از اقشار ضعیف جامعه اختلاف ارز ۴۲۰۰ تومانی و ارز آزاد را باید به سه قلم شیر، ماست و پنیر اختصاص دهند و قیمت سایر محصولات لبنی را آزاد کنند چرا که عمده نیاز دهک های پایین جامعه این سه قلم‌محصول لبنی است که متاسفانه دولت وارد نمی شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه مردم از لبنیات گریزان هستند، گفت: با افزایش قیمت لبنیات این پیشنهاد را به دولت داده ایم که اگر بستر را به گونه ای فراهم کنند که افراد ۳۰ درصد قیمت تمام شده را بابت سه قلم اصلی شیر، پنیر و ماست پرداخت کنند، تغییری در میزان مصرف نخواهیم داشت که علت مقابله با این موضوع را دولتی ها باید پاسخ دهند.


تفاوت قیمت شیر بطری در برندهای مختلف به نوع تولید مربوط می شود

محمد رضا بنی طبا سخنگوی انجمن صنایع لبنی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی با اشاره به اینکه کارخانه های لبنی چاره ای جز افزایش قیمت محصولات خود نداشتند، اظهار کرد: تولیدکنندگان در قبال افزایش قیمت ها شرمنده مردم هستند، اما به سبب افزایش هزینه های تولید چاره ای جز گرانی قیمت کالا یا تعطیلی کارخانه ها و بیکاری کارگران نداشتند و به عبارت دیگر این گرانی از طمع تولیدکننده نیست، بلکه واقعیت های تولید است‌ چرا که ثبات قیمت هابه نفع کارخانه های لبنی است.

وی افزود: کارخانه های لبنی مسئول تامین کالای مورد نیاز کشور و تضمین کیفیت آن هستند تا هیچ فروشگاهی از کالاهای مورد نیاز خانوار خالی نباشد و مسئولیت حمایت و تامین سبد معیشتی مردم بر عهده نظام سیاست گذاری کشور اعم از دولت، مجلس و سایر دستگاه های تصمیم گیر در سطح کلان کشور است‌ و نمی توان بیش از وظیفه اش انتظار داشت.

بنی طبا ادامه داد: دولتمردان، صنایع لبنی و مصرف کنندگان از افزایش هزینه های تولید مطلع هستند چرا که هزینه های تولید تابعی از شرایط اقتصاد کلان کشور و تصمیم گیری در سطح کلان است که طی ۱۵ سال اخیر تصمیمات اتخاذ شده، افزایش هزینه های تولید در تمامی صنایع را تحمیل کرده است که این افزایش هزینه های تمام شده تولید و به طبع آن نرخ کالا و خدمات، کاهش قدرت خرید خانوار را به همراه داشته است‌.

سخنگوی صنایع لبنی با تاکید بر حذف قیمت گذاری دستوری بیان کرد: در سطح کلان تصمیماتی باید اتخاذ شود که نهاده های دامی، شیرخام، مواد پتروشیمی، خدمات، حمل و نقل و بسته بندی گران نشود و تورم ثابت بماند، همچنین حمایت دولت در قیمت گذاری حذف شود چرا که این امر بر هم زدن بازار و فساد را در بردارد و مصرف کننده از آن سودی نمی برد.

وی با اشاره به اینکه یارانه نهاده دامی در ابتدای زنجیره تولید باید حذف شود، بیان کرد: حذف یارانه نهاده های دامی و پرداخت مابه التفاوت آن رقمی بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان است که با انتقال به مصرف کننده نفری ۲۰۰ هزار تومان امکان پرداخت یارانه به ۸۰ میلیون نفر جمعیت وجود دارد یا دولت طرح هایی در نظر بگیرد که مصرف کننده از آن سود برد چرا که با پرداخت یارانه سیاه به نهاده دامی، سودی عاید مصرف کننده نمی شود.به عنوان مثال سال گذشته به دولت پیشنهاد کردیم که اگر دخالتی در سطح بازار نشود، شرکت های لبنی یک سوم کل میزان شیرخامی که دریافت می کنند، پس از تبدیل به فرآورده های لبنی با ۳ درصد سود یا به طور رایگان برای ۴ دهک محروم جامعه در اختیار دولت قرار می دهند.

بنی طبا افزود: علی رغم تغییر قیمت محصولات لبنی، مخالف هر گونه دخالت دولت در بازار هستیم چرا که به اعتقاد ما حمایت دولت از مصرف کننده به جای پرداخت یارانه در ابتدای زنجیره باید از مصرف کننده باشد، چنانچه بنابه هر دلیلی دولت این کار را نمی کند، در تمامی زنجیره اعم از نهاده، شیرخام و محصولات لبنی باید نظارت کند تا با نرخ مصوب عرضه شود چرا که با تغییر قیمت در هر یک از بخش های تولید، قیمت در کل زنجیره باید تغییر کند.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی درباره علت اختلاف چشمگیر ۱۰ هزار تومانی قیمت بطری شیر از یک برند به برند دیگر گفت: در کشورما برخلاف دیگر کشورها، مصرف کننده حساسیتی به برچسب ندارد، درحالیکه مشخصات تولید به طور کامل بر ان درج شده است. به عنوان مثال بطری شیری که ۱۵ هزار تومان عرضه می شود، شیر استریل دارای ماندگاری ۱۲ روزه است، درحالیکه بطری شیر ۵ هزار تومانی، شیر پاستوریزه است که فرآیند تولید، نحوه بسته بندی و کیفیت آن کاملا با یکدیگر متفاوت است.

وی در پایان تصریح کرد: ۱۰ قلم کالای لبنی مشمول قیمت گذاری دولتی است که سازمان حمایت به طور مداوم بر آن نظارت می کند و در صورت کوچکترین اختلاف، جریمه های سنگینی را اعمال می کند‌.


گرانی چشمگیر قیمت محصولات لبنی ارتباطی به دامدار ندارد

سعید سلطانی سروستانی مدیر عامل اتحادیه دامداران در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی از افزایش قیمت شیرخام خبر داد و گفت: بنابر آنالیز هزینه تمام شده تولید، قیمت هر کیلو شیرخام بدون احتساب سود برای دامدار ۴ هزار و ۴۰۰ تومان است که در جلسه سازمان حمایت با در نظرگرفتن مسائل و مشکلات مصرف کننده، نرخ ۴ هزار و ۱۵۰ تومان با چربی ۳.۲ درصد درب دامداری مصوب شده بود و به ازای هر دهم درصد چربی مازاد ۶۰ تومان بر این قیمت افزوده می شد.

وی افزود: با توجه به نرخ مصوب ۴ هزار و ۱۵۰ تومان، دامدار سود چندانی نمی برد، اما در هر حال امیدواریم دولت به تعهدات خود عمل کند و ۴ قلم سبوس، جو، ذرت و کنجاله سویا را ۱۰۰ درصد با نرخ مصوب در اختیار دامدار قرار دهد.

سلطانی درباره تاثیر افزایش قیمت لبنیات در خرید سبد خانوار بیان کرد: افزایش قیمت برای برخی اقلام‌خوراکی که کالای استراتژیک محسوب می شود و در پیشگیری از بیماری ها و رشد فکری و جسمی کودکان نقش بسزایی دارد، دولت باید به اقشار آسیب پذیر جامعه کمک کند تا این اقلام در سبد مصرفی حفظ شود.

مدیر عامل اتحادیه دامداران ادامه داد: با وجود آنکه شیرخام ماده اصلی تولید محصولات لبنی است، اما متاسفانه اختلاف قیمت شیرخام با محصولات لبنی بسیار چشمگیر است که این موضوع هیچ ارتباطی به دامدار ندارد.

وی در پایان تصریح کرد: در شرایط فعلی شیر ارزانترین کالا در مقایسه با سبزیجات، حبوبات و سایر کالاهای مصرفی سبد خانوار محسوب می شود که دولت برای حفظ این‌محصول در سبد مصرفی باید از اقشار اسیب پذیر و دهک های ضعیف جامعه حمایت کند.

 

در پایان گفتنی است؛ با افزایش نرخ شیر خام از ۴ هزار و ۱۵۰ تومان به ۴ هزار و ۵۰۰ تومان، اگر نظارت بر خرید شیرخام و تحویل آن از کارخانجات تولیدی به دست مصرف کننده نباشد هر روز شاهد قیمت های عجیب و غریب توسط تولیدکنندگان خواهیم بود. 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۴ ۲۱ آذر ۱۳۹۹
به خاطر دامدارا گرون نشده، به خاطر دلالهای ...گرون شده. که دمشون به دم آقازاده ها وصله و به مسئولین محترم هم باج می دهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۶ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
برا افزایش همه چی دلیل دارید اما اضافه کردن پول کارگر حقشون نیست...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۰ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
الهی خیر نبینید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۱ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
هر روز هر لحظه قیمت بقیه چیزای دیگم میره بالا باز این از قبل میگه خیلی چیزا که لحظه ای دارن گرون میشن و مسئولین هم که فقط حرف حرف حرف ......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۲ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
این دولت و این مجلستون فقط اهدافتون بالا بردن همه اجناس و خالی کردن جیب مردمه
همهتون دستاتون باهم تو یه کاسه اس اون از بنزین گرون شد گفتین هی چی گرون نمیشه اینم از طرز کنترل اجناس فقط حرف فقط خون مردمو تو شیشه کشیدین
United States of America
ناشناس
۲۳:۴۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
من گشنمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
تاالان کرنا داردمردم راازبین میبرد من بعد پوکی استخوان کم بود کلسیم ووو مابازنشسته هستیم سرسال دولت مبلغ ناچیزی بخورونمیر به مستمری ما اضافه میکند اماهرلحظه شاهدگرانی همه چیز هستیم معلوم نیست چه دستهای ناپاک ومامحرمی درمملکت هست که دارد مردم راجان به لب میکند !!!خدایاهرکس برای مردم ایران بدی میخواهد دردنیا واخرت رسواوروسیاهش بگردن بحق خون پاک شهدای صدراسلام تاکربلای وشهدای ایران عزیز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
وقتی اقتصاد به حال خودش رهاشه نمی شه راجع بهش تصمیم گرفت دولت های قبل اقتصاد رو با پوشش دولت کوچکتر اما کارآمد اقتصاد آزاد و عرضه و تقاضا تورم و اقتصاد رو به دست افراد سودجو سپردن حالا تعجب می کنن چرا قیمت ها تحت هیچ شرایطی پایین نمیاد.
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۲۳:۰۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
ای بابا اخه اینم سواله چراشیرگران شد؟؟خوبه اول دولت جوابش روداددیگه ماهیانه ۱۰۰هززززارتوووومن یارانه میدن خب بایدازیه جایی پولشون روپس بگیرن یانه؟؟اخه حاتم طایی که نیستن دولتی ها گناه دارن بزاربه پولشون برسن
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۲:۵۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دمتون گرم گرون میکنید برا دام دارا خوبه ولی یه همتی هم بکنید حقوق ملتم زیاد کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
چرا لبنیات گران است. چون مردم سیر هستن
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۲:۱۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
الکی الکی بی انصافای ازخدا بی خبر سودجو به بهونه های چرت وپرت قیمت ها را بالا میبرندوفقط فکر سودهای کلان خود هستند مردم شدند مسخره اینها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
شیر نخرید یا چیزای دیگه خونه ماشین اگه ی سری 0یزارو که ن خوردنی هستن ن چیزه دیگه نخرید هیچ چیزی تون نمیشه بفهمی تو المان شیرو ی دلار گرون کردن مردم فقط نخریدن مونون رو دستشون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دقیقا این گرانی ها از طمع کارخانجات لبنی است باید چندبرابر ۲۱ ٪ اضافه شدن دستمزد کارگران بیچاره را از حلقوم ملت بخت برگشته در بیارند کدامیک از مالکین کارخانه های لبنی خونه ،ماشین ،ویلای میلیاردی نداره ؟ یا سالی چند بار مسافرتهای خارج از کشور نداره ،بغضی ها از همینها را می شناسم که یکی از مهمانی هایشان بیشتر از یکسال دستمزد کارگر بیچاره است که صبح تا شب توی کارخانه اونا زحمت می کشه ،هیچ کجای دنیا به این شکل بلبشوی قیمتهای لبنی نیست .چون مردمانشان غیرتمند هستند وزیر بار زور نمی رند ،کافیه یک ماه کسی لب به شیر ،ماست ،پنیر و....نزنه بخدا نمی میره ،اما از آنجایی که ما مردم شریف !ایران پوست کفت هستیم، این تحریمها را بلد نیستم وهرچه بکنند حقمان است نوش جان .
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۲۱:۴۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
باید توجه داشت که دولت و تعذیرات ظرفیت محدودی دارن
ما مردم خومون باید نق کنترل کننده رو ایفا کنیم ،مدیریت درست مدیریت مردم بر زندگی خودشون هست ،
کافی دو هفته لبنیات نخریم ، واقعا سخت نیست اگه خیلی سخت باسه برای یک سری میتونن ،مصرفشون رو نصف کنن او موقع همت و اتحاد مردم جواب میده ،همین موضوع میتونه در مورد پروتئینها مثل تخم مرغ و گوشت هم مصداق داشته باشه ،
باید به این فهم برسیم اتحاد مردم بسیار تاثیر گذارتر از جبر و تعذیرات دولت هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
گرونه گرون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دیگر مهم نیست لبنیات را گران کنید مرغ گران کنید . زن وبچه های مردم حق زندگی ندارند .مسوولین بخورند که قدرت نقشه کشی برای غارت اموال مردم داشته باشند .یه موقع خدای نکرده مسئوولین ضعیف بشوند دیگر چه کسی بایستی برای سرمایه ملت در بورس وسایر بازارها تله گذاری خواهد کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
مردم یک ماه گوشت نخورند .حبوبات نخورند .مرغ نخورند لبنیات نخورند .اجیل که اصلاً نخورند .فقط هوا بخورند . فقط مسئوولین بخورند وبرای سرمایه ملت در بورس ودر سایر بازارها تله گذاری کنند
Iran (Islamic Republic of)
محمد کریمی
۲۱:۳۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
سلام / الا برکت الله/ شیر ولبنیات هم دیگه واقعآ پر / مثل مرغ که از عید تا حالا بیش از دو برابر شده / گوشت و روغن وخلاصه همه چیز راحت مثل دسته گل چند برابر شده دولت تدبیر طفآ بفرمایید با این در آمد تنزل پیدا کرده با چه امیدی تدبیر کنیم دمتون بسیار گرم که واقعآ این آخر دولتدان خوب امید و امیدواری به ملت هدیه میدهید/ ماشین وخانه وطلا ووووو باز هم الا برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
سید
۲۱:۱۰ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
ای هموطن گرامی . ترا بجان عزیزتان .کمی غیرت داشته باشیم و حداقل یک هفته هیچ جنسی را خرید نکنید فرض کنید حکومت نظامی است و کسی اجازه بیرون رفتن نداره . تا شاهد تغییرات قیمت و سست دن مسئولین که بفهمند ملت باهم هستند و کمی ترس از ملت داشته باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
عزیز برادر
این مسئولین از خداشونه ملت چیزی نخرند
با قیمت گرانتر صادر میکنند
France
ناشناس
۲۰:۱۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دعامیکنم چنان قحطی بیاد که ادم ادم رابخوره توی ایران چون ما حقمونه....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خوردن لبنیات در دروان کرونا فوق العاده خطرناک است باید حداقل هفته ایی یکبار استفاده شود چون پزشکان آلمانی تحقیق کردن خوردن لبنیات ( بیمار را راهی بیمارستان می کند و شدت بیماری را افزایش میدهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خوبه تازه به تدبیراتون اضافه شده که همه چیز و چند صد برابر گرون میکنید بعده چندروز مجوز میدین و دوباره گرون میکنید.بخدا خسته شدیم به همه مقدسات قسم که خسته شدیم . به همون خدایی که اونم صدامو نمیشنوه قسم که خسته شدیم از این همه گرونی‌.بخدا خسته شدیم فقیر شدیم بخدا۲۵سالمه ولی به اندازه ادم۲۵۰ساله پیر شدم چراهیچ مسئولی بفکر مردم نیست
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۲۰:۰۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
چرا امسال ۵ سری قیمت شیر گرون کردید خجالت بکشید اینا همش بهونه هستش که نهال های دامی گرون شده سازمان حمایت کجاس بس،ماشین گرون میشه صداتون در نمیاد سایر اقلام گرون میشه صداتون در نمیاد شیر گرون میشه صداتون در نمیاد بس جمع کنید چیزی به نام سازمان حمایت نداریم سازمان عنایت هستش.خدا ازتون نگذره این شیرهم نذارید مردم بخورن.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۹:۴۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
راه چاره فقط نخریدن هست و بس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
در آمدها هر روز کم میشه با این اوضاع کروناوهزینه هام هر رو زیاد میشه خنده‌دار مرغ شده 35 تومن یعنی یه مرغو باید الان 100هزار تومن پول بدی جرات نمیکنی بری بازار هیچی نمیشه خرید دلار ارزون بالا بره پایین بیاد اجناسگزون میشه
Iran (Islamic Republic of)
باور
۱۹:۳۳ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
مجلس انقلابی مرغ۳۵هزار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
بذار گرون شه مهم نیست
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۹:۱۳ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
سلام کلا بگین نخوریم دیگه ایران به برکت شماها جز کشورهای کم مصرف لبنیات بود دیگه فکر کنم با این گرانی جدید میشیم آخرین کشور پرمصرف لبنیات خدا ریشه تون بکنه ملت راحت بشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۳ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
همیشه لبنیات در حال بالا رفتنه بعد میگن داریم ضرر میدیم آخه بعد چطوری تمام صاحبان کارخانجات لبنیات مولتی میلیاردرند؟ا
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۸:۵۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
همش بخاطر فرهنگ خودمونه که نداریم وقتی قراره یه چیزی گران بشه یا گران شد پا نشید برید صف ببندید فقط خرید نکنید یا خریدهاتون رو محدود کنید گند که بهش افتاد مجبورند قیمت بشکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۰ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
تو این مملکت همه چیز گرون میشه ولی جالبیش اینه که الان که شیر گرون کردن برنجم باهاش گرون میشه میوه هم گرون میشه گوجه وسیب زمینی هم گرون میشه تخم مرغ هم خوب با همه چیز و بی خودی گرون میشه
Iran (Islamic Republic of)
س
۱۸:۱۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
اقای روحانی اینا چیه؟! ، ما هیچی،مهم نیست اصلا، لبنیاتم نمی خوریم! علی برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
چشم دیگه ازاین به بعدلبنیات هم مصرف نمی‌کنیم.خداجای حق نشسته انشاالله به بدترین‌نحوممکن خداازتون جواب بگیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
عیبی نداره.... .
لبنیات هم مثل گوشت سال به سال میخوریم. تحملش داریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
امروز رفتم مرغ بخرم کیلوی 36هزار به خدا قسم توان خریدش را نداشتم پشه بچه هام شر منده شودم،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دروغ میگید.شیر کمتر از کیلویی هفت هزار تومان پیدا کردید سلام ما را بهش برسونید.ضعف دولت و مسئولین را میرساند.البته اگر دولت عمدا اینکار را نکرده باشد(برای فشار به مردم)
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۷:۲۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
آخر از خدا بیخبرها فکر نمی کنین قشر بد بخت وبیچاره کارمند چه گناهی کردند.از کجا بیارن بخورن.
خدا میدونه این قیمتهای تموم شده نیست.
چند بار گرانی
چرا سوء مدیریت مدیران و سود های آنچنانی کارخانجات رو باید مردم متحمل بشن.
شیر پاکتی بود ۳۲۰۰ تومان در تیرماه شد ۴۰۰۰ تومان و الان ۵۴۰۰ تومان اونهم ۹۰۰ گرم یهنی حدود ۶۰ درصد افزایش قیمت.
نان ۴۰ درصد
برنج ۲۰۰ درصد
مردم دارن زیر بار گرانی له میشن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۳ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
شیر ارزان که بخواهند به بازار بدهند ۹۰ درصدش را آب تشکیل میدهد.متاسفانه
Iran (Islamic Republic of)
Mohsen
۱۶:۵۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
ما رو چی فرض کردن
رو پیشونیمون چیزی نوشته
Iran (Islamic Republic of)
Mohsen
۱۶:۵۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
ما رو چی فرض کردن
رو پیشونیمون چیزی نوشته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
لبنیات نمی‌گیریم مجبوریم وقتی گرونه چکار کنیم مدیون ما گردن این دولت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
ستاد تنظیم بازار هیچ کالایی را نتوانسته مدیریت کند .فلسفه وجود این ستاد برای چیست ؟ دقت فرمایید ستاد است یعنی هیچ گره و پیچیدگی اداری هم نباید داشته باشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
چراحرفهاموثبت نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
واسه اینکه پولی که دولت میخواد بده مردم 1000برابرازمون بگیره چقدرمایدبختیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
چون خصوصی هستن اختیار با خودشون هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خجالت بکشید ،مشکل اینجاس که اصلا نمی‌فهمید خجالت چی هست
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۶:۰۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
اونایی که با قیمت4500شکایت میکنن بیایید اردبیل روستای قلعه جوق تا از نزدیک ببینید که یه گاو چقدر هزینه داره شما چی فکر کردید سبوس شده4تمن+علوفه وکاه وصبح وشب زحمت نخوابیدن وهزارتا مشکل دیگر داریم نشستین اونجا زودقضاوت نکنید کشاورز ودامدار روستایی دلش به هیچی خوش نیست حتی با قیمت هر لیتر شیر6تمن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
گرونيها منشاء داخلي دارد .قيمت همه چي رو بالا نگه داشتن تا بودجه دولت رو تامين كنن. والسلام. بقيه همش كشكه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
چی گرون نشده؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا میگن جمعیت باید زیاده بشه...!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
بیداد
۱۵:۳۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
زورمون به نون و ماست هم نمیرسه. 3 ملیون حقوق میگیریم و 2 ملیون اجاره خونه. . خسته شدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
مسئولین حرف میزنندبعدمیخوابن .................................
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دولت تدبیررررر......
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۱۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
اقایوی که با افزایش قیمت لبنیات مخالفند بیان 4تا گاو وگوسفند نکهدارند بعد متوجه میشوند چرا لبنیات شده

هزینه خورد و خوراک دامها کمر شکن شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خدا رو شکر ما 3 ماه هست که دیگر شیر و ماست و کره نمی خریم.
Iran (Islamic Republic of)
Mo
۱۳:۳۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
گران شدن چیزی عجیبی نیست امروز
Iran (Islamic Republic of)
نرگس
۱۳:۲۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
بگید چی گران نشده.... لوازم بهداشتی و ضروری مورد استفاده گران شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
آقا نخرید
خواهشن نخرید
یک ماه نخرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
عزیزان دلم. چاره ای برای ملت ایران نیست. اگر نخری صادر میکنن. ارزان در ازای دلار. مثل گوجه دو هفته قبل که توی مرز متوقف شد و و توی بازار 18 تومن بود. پول کم ارزشه. حقوق متناسب با تورم نیست. فهمش ساده اس. خودتونو اذیت نکنید. به اندازه وسعت بخر. درامدتو ببر بالا.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۳ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
واقعا مردم خسته شدن از این وضع.
هر ماه گدا تر میشیم
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۲:۵۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
نگید ستاد تنظیم یازار
بگید ستاد افزایش گرانی فقط به نفع تولید کننده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
از موقعی که دنیا اومدیم استرس داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
باباچرا مردم با مزخرفات گمراه می کنید دلیل اصلی گرانی هاخوددولت هست واین همه دروغ وگمراه کردن اگراین طور نیست چرا تابحال مردم ندیدن برخورد جدی بشه مگه میشه ادم سرخود عمل کند آقازادها می خواهند دررفاه باشن ودولارشون ازجیب مردم میگیرن بجای چرا گران شده دنبال اونهایی باشین
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۲:۲۳ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خواهشا فقط یک ماه محصولات لبنی را نخرید. نمی شود که مردم بار تحریم ها و گرانی ها را بدوش بکشند ولی کارخانه داران سعی کنند با گران کردن محصولاتشان، میزان سود خود را حفظ کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
اونچنان رونق اقتصادی ایجاد بکنم.........
Iran (Islamic Republic of)
محمد.ن.ک
۱۲:۱۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
چرا خودرو گران شد؟
چرا برنج گران شد؟
چرا مرغ گران شد؟
چرا روغن گران شد؟
چرا لبنیات گران شد؟
چون ما مسئولین ارزان و بی کیفیتی داریم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۳ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
مرغ کیلویی 36
علی برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
به خدا مرد باشید فقط ی هفته لبنیات نخرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
از خداشونه نخریم،میگن مازاد بر مصرف داریم به دلار صادرش میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
همین یه امیدم کورشد
Iran (Islamic Republic of)
ماندلا
۱۱:۱۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
افزایش مکررقیمتها جکایت از ارزشی داره دستورات مقامات داره
Iran (Islamic Republic of)
شاهرخ
۱۱:۱۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
مگه چیزی ثابت مونده الان میپرسین چرا این؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
کجا گران شده ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
یی چندماهی اگر هیچ کس هیچ محصول لبنی را نمی‌خرید اون موقع حساب کار دستشان میومد فقط یک ماه نخرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
مردم اگر یهفته نخریم مسوولان به غلط کردن میفتن و قیمتا و میکشن پایین حیف که ما ملت باهم یکپارچه نیستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دوست عزیز درست میگی ولی مگر میشه که برای بچه ها وافراد مسن نخرید؟بابا گوشت ومیوه که گرونه سبزی ولبنیات هم نخورن چی بخورن؟تازه اینا راهش رو بلدن صادر میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۴ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
از خداشونه نخریم،میگن مازاد بر مصرف داریم به دلار صادر میکنن کشور دوست وهمسایه...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
گرانی کمرمون رو شکسته ولی کسی که حقوق های زیبا می گیره حالا حالاها کمرش نمی شکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
آخرین سال دولت تدبیر و امید روحانی می باشد و تحویل دولت به رئیس جمهور جدید باید با بدهی سنگین و نامیدی وگرانی شدید باشد و با جریمه کردن شرکت ها و واریز جریمه ها به حساب دولت پاداش مدیران فاسد پرداخت میشود
Iran (Islamic Republic of)
محمد از کرمان
۱۰:۲۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
بابا اینا چرا از رو نمیرن
Iran (Islamic Republic of)
لعنت به خیانتکاران این کشور
۱۰:۱۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
واقعا ما مردم نمیدانیم کجای زندگیمون خطا کردیم که باید انقدر عذاب بکشیم ، هر روز گرانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
واقعا نمی دونی کجا اشتباه کردیم
Germany
محمدعلی شاه
۱۰:۰۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
هر دم از این باغ بری میرسد
تازه تر از تازه تری میرسد.
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۰:۰۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
چی ارزونه اخه خاک تو سر این دولت تدبیر و امید کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
بعنوان یه دامدار حرف نزنم بهتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
بیخود گرانیها را گردن دیگران نیندازید اگر دولت پشیزی کارایی داشت میتونست جلوی همه این بدبختیها رو بگیره دولت عمدا مردم را تو فشار گذاشته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
با این وضع گرانی بزودی به سراغ نان میره ، آقای روحانی ما رونق اقتصادی نمی‌خوایم همون نون و ماست رو به سفره ما برگردان ، ما راضیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
با این وضع گرانی بزودی به سراغ نان میره ، آقای روحانی ما رونق اقتصادی نمی‌خوایم همون نون و ماست رو به سفره ما برگردان ، ما راضیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دولت گرانی های پی در پی و بی مورد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
وقتي دولت توان كنترل قيمت لبنيات و گوجه‌فرنگي رو نداره ، ما چطور انتظار داريم قيمت دلار و خودرو و طلا رو كنترل كنه !!!!؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۳ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
شیر بطری شده 12 هزار تومان آخه چه خبره لعنتی ها . گاو که همون گاوه علف هم که روی زمین سبز میشه . پس چه مرگتونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
عزیز جان در جریان نیستی پس برای یک لیتر شیر چقدر زحمت و هزینه کشیده میشه. متأسفانه دولت هیچ وقت درک نکرده وای به حال مردم. هم انرژی گرون شده هم نیروی کار. دارو جای خودش خیلی از نهاده های دامی وارداتی بوده. میدونی یه قلم فقط سویا از کیلویی چند به چند رسیده؟؟ جو و ذرت و کنجاله ها و سبوس و و یونجه و سیلو و کاه و.... بماند. عدم حمایت دولت در گذشته و تحریم ها و گرونی ارز و انرژی و خدمات همه تاثیر در قیمت تولید داره. مرگ و مریضی دام هم بماند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
۱۶:۰۸ با تفسیر شما باید گفت همه چیز منطقی داره گرونه میشه بیخیال مردم درسته؟پس دولت چیکاره اس سیاستهای اقتصادی کشور دسته دولته مردم ناراحتن داغونن حقم دارن گرونیه از سفره مردم هم داره همینم پر میکشه تهش مردم باید قربانی بی تدبیری عده ایی رو بدن متضرر تولید کننده میشه پس مردم چی.پس اصلا چرا رای میدیم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
اون شیری که میگن با قیمت مناسب در تمام فروشگاه ها عرضه میشه، شیر کیسه ای هست که با آب برابری میکنه هیچ طعم و مزه شیر نداره. اینکه کارخانه ها شیرهایی تحت عنوان شیر کامل و شیر سنتی با قیمت بسیار بالاتر عرضه میکنند یعنی خودشون اذعان دارند که شیر معمولی ها، ناقص و آبکی هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
شیر 12 هزارتومنی هم شیر خالص نیست مطمئن باش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
تو حیات وحش هم این اتفاق ها نمیفته که....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دیگه ماست و پنیر هم نمیتونیم بخوریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
گرانی ها ناشی از عملکرد دولت است
Iran (Islamic Republic of)
شناس
۰۹:۴۳ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
و صد البته نهادهای نظارتی، مجلس، قوه قضاییه،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خداوکیلی دولت تدبیر وامید بیا جون ما را بگیر وراحت مان کن....
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۸:۴۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دولت اگه مردم برایش مهم بود این تصمیم گیریهاش نبود مرد دارن نابود میشن اصلا اون بالای ها درک نمیکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
مملکتی که بی صاحب باشه بهتر از اینم نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۸:۳۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
همش الکی است
بعد یک هفته لبنیات گران میشه
Iran (Islamic Republic of)
بی اسم
۰۸:۳۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
سلام
قیمت های لبنیات خیلی بالاست مخصوصاً شیر و پنیر که غذای فقرا می باشد من دیگر صبحانه را حذف کردم
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۰۸:۲۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
زیاد به گردن دیگران نندازید. این وضع محصول مدیریت است. ماها داریم چوب اعمال نسل های قبلی رو میخوریم که فقط از روی احساسات انقلاب کردند الان تو چه وضعی افتادیم. مگه فقط لبنیات هست ؟ همه چی اینجوری شده. آخه ملا چه میدونه کشور داری چیه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
هیچ چیز نمی تونیم بگیم فقط می تونیم بگیم خدا باعث و بانی این گرونی ها رو متاسفم که 7 ساله ما رو از انواع و اقسام کالاهای اساسی محروم کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
۷ سال ؟؟ شوخی نکن از پدر یا پدر بزرگ بپرس قیمت شیر چند بود ۴۲ سال پیش و سال ۷۰ ، ۸۰ ، ۹۰ ، ۹۹ چند است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دوغ عالیس رو تا همین چند وقت بطری ۸۰۰۰تومن می خریدیم جدیدا شده ۱۲۰۰۰تومن واسه همین دیگه نمیخریم یعنی نمیتونیم بخریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
اقدامات دولت در همه زمینها منجر به گرانی شده
۱۲
آخرین اخبار