به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت املت ویژه سیب زمینی آشنا کنیم.
املت سیب زمینی از تکههای سیب زمینی پخته در مخلوط تخم مرغ تهیه شده و داخل آن، با پنیر و اسفناج پر میشود.
مواد لازم برای املت سیب زمینی:
کره ۷۵ گرم
سیب زمینی نگینی خرد شده ۶ عدد
سیر له شده ۳ حبه
پودر فلفل پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی بدون پوست و هسته نگینی خرد شده ۲ عدد
تخم مرغ ۱۲ عدد
فلفل مقداری
برگ اسفناج جوان و ریز ۲۲۵ گرم
تخم رازیانه ۱ قاشق چایخوری
پنیر فتا، نگینی خرد شده ۱۲۵ گرم
ماست ساده (شیرین نشده) ۴ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه املت سیب زمینی:
۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری از کره را در یک ماهیتابه گرم نمایید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه سیب زمینیها را روی حرارت کم، تفت دهید تا سطح آنها طلایی شود. در طول پخت مرتب آنها را هم بزنید. سپس داخل یک کاسه بریزید.
فلفل، سیر و گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
تخم مرغها را با همزن دستی خوب بزنید و به آن فلفل بیافزایید و آنها را روی سیب زمینیها بریزید و خوب با هم ترکیب نمایید.
اسفناجها را ۱ دقیقه داخل آب جوش بریزید تا کمی نرم شوند، سپس آنها را آبکش نمایید و زیر آب سرد بگیرید تا دوباره تازه و طراوت شوند. آنها را با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک نموده و پنیر فتا، تخم رازیانه و ماست به آن بیافزایید.
۱/۴ از کره باقی مانده را در یک ماهیتابه به قطر ۱۵ سانتیمتر گرم نمایید. با یک ملاقه ۱/۴ از مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ را داخل تابه بریزید و هر طرف آن را به مدت ۲ دقیقه بپزید تا سفت شود.
املت سیب زمینی را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل نمایید. ۱/۴ از مخلوط اسفناج را روی آن بریزید. سپس املت سیب زمینی را از وسط تا نمایید تا مواد داخل آن جای بگیرند. این کار را برای تمام مواد تکرار نمایید تا ۴ املت سیب زمینی آماده شود.
توصیه سرآشپز:
جهت تهیه املت سیب زمینی از انواع پنیر از جمله پنیر بلوچیز میتوان استفاده نمود، همچنین میتوانید کلم بروکلی را جایگزین اسفناج نمایید.
منبع: آشپزی ها
انتهای پیام/