در گزارش زیر طرز تهیه رول مرغ سرخ شده را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رول مرغ سرخ شده یک روش شگفت انگیز و دلپذیر برای تهیه مرغ برای ناهار یا شام است. مرغ را تا زمانی که نازک شود، با استفاده از ورده یا یک چیز دیگر بزنید. سپس با پنیر و کالباس پر کنید و در تخم مرغ قرار دهید بعد در آرد سوخاری بندازید تا روکشی از آرد سوخاری داشته باشد و بعد از آن را پخته یا سرخ می‌کنید تا ترد و قهوه‌ای طلایی شود. طرز تهیه‌ی آن بسیار آسان بوده و در زمان کمی و خیلی سریع آماده میشود و با آن پنیر ذوب شده داخل آن کاملاً خوشمزه و بی نظیر میشود. این غذا را بپزید و در کنار دوستان و خانواده‌ی خود از آن لذت ببرید. شما حتی میتوانید کنار آن سالاد نیز سرو کنید و یا مرغ را با سس میل کنید. برای آشنایی کامل با دستور پخت این غذا، مقاله‌ی ما را دنبال کنید.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم:

۲ عدد سینه مرغ بدون پوست، تقریباً (۲۰۰ گرم) هر کدام

۴-۶ برش پنیر سوئیسی (۱۲۰ گرم) از پنیر پیتزا نیز میتوانید استفاده کنید

۴-۶ برش ژامبون (۱۲۰ گرم)

۴ قاشق چایخوری (۲۰ گرم) خردل دیجون یا معمولی

۱ عدد تخم مرغ بزرگ

۱/۲ فنجان (۶۰ گرم) آرد

۱ فنجان (۱۰۰ گرم) خرده نان باگت‌های برشته و ترد

۱/۴ قاشق غذاخوری (۱ گرم) پودر سیر

فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک


دستور پخت:

گام اول: سینه‌های مرغ را از طول نصف کنید. با استفاده از یک گوشت کوب یا چکش آشپزخانه، هر قطعه سینه برش خرده را بین ورق‌های پلاستیکی به ضخامت اینچ (۶ میلی متر) بکوبید. ورقه بالای پلاستیک را برداشته و هر برش را با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده چاشنی دار کنید.

گام دوم: یک قاشق چایخوری خردل را روی هر کدام از سینه‌ها پخش کنید. یک یا دو ورق از ژامبون (بسته به اندازه آنها) اضافه کنید و با برش‌های پنیر به پایان برسانید. مرغ را به اندازه‌ای که می‌توانید محکم با استفاده از ورق پلاستیکی از پایین به بالا، رول کنید. مرغ رول شده را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

گام سوم: در همین حال ۳ بشقاب یکی با آرد، یکی با تخم مرغ زده شده و دیگری با مخلوط نان و سیر را آماده کنید. یکی یکی هر کدام را در آرد آغشته کنید، سپس در تخم مرغ و بعد به مخلوط خرده نان و سیر آغشته کنید. روغن را درون یک سرخ کن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.

گام چهارم: حدود یک یا دو رول مرغ را به طور هم زمان در سرخ کن قرار داده و به مدت ۵ دقیقه هر طرف را سرخ کنید تا قهوه‌ای طلایی شود و از طریق آن پخته شود. سپس در بشقابی که دستمال کاغذی رویش دارد قرار دهید تا روغن اضافه گرفته شود. نوش جان!

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.