به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نادر فلاحی، مدیر کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل، گفت: در سال جهش تولید و به منظور حمایت از جوانان و نخبگان خلاق به تمامی فعالان حوزه آیتی، رسانه و شبکههای اجتماعی که در حوزه گردشگری و صنایعدستی فعالیت کنند، پروانه فعالیت و کسب و کار گردشگری مجازی اعطا میکنیم.
او افزود: با توجه به اینکه امروزه شاهد هستیم که شغلهای کلاسیک گردشگری مانند دفاتر خدمات مسافرتی و آژانسها کم کم مطلوبیت خود را از دست داده و اغلب خدمات گردشگری همچون خدمات قبل از سفر مانند رزرو بلیط و هتل، خدمات حین سفر و بعد از آن در بستر وب و فضای مجازی صورت میگیرد، باید به این سمت و سو حرکت کنیم.
فلاحی گفت: بحران بینالمللی کرونا نشان داد که رویکرد گردشگری در دنیا باید به سمت سفرهای هوشمند و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و اجتماعی پیش برود و این موضوع در بستر فضای مجازی تسهیل میشود.
او افزود: در کنار این فعالیتها و خدمات در فضای مجازی، فروش کالاها و خدمات بر بستر فروشگاههای اینترنتی و اپلیکیشنهای موبایل نیز توسعه یافته و ورود به این عرصه اجتنابناپذیر است.
فلاحی گفت: پارسال با توجه به اینکه شعار جهانی گردشگری نیز توسعه گردشگری الکترونیک بود این امر نشان میدهد که گردشگری در دنیا به سمت بسترهای الکترونیک و دیجیتال سوق پیدا کرده است و ما نیز برای اینکه بتوانیم گردشگری ایران را در عرصههای ملی و بینالمللی توسعه دهیم ناچار هستیم به این سمت حرکت کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل افزود: با توجه به داشتههای بینظیر استان در حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و لزوم معرفی شایسته آن به گردشگران تهیه و تولید محتوای الکترونیک از جاذبههای شهرستانها و روستاهای استان از جمله اقداماتی است که انتظار داریم فعالان رسانه و مدیا در شهرستانها به آن توجه کرده و ضمن ایجاد اشتغال برای خود نقش خود را در توسعه گردشگری استان نیز ایفا کنند.
فلاحی از فعالان حوزههای مرتبط که علاقمند به ایجاد اشتغال و فعالیت در این زمینه هستند دعوت کرد به ادارات میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهر خود مراجعه کنندتا زمینه برای فعالیت آنها با همکاریهای لازم فراهم شود.
انتهای پیام/ع