به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، ،دکتر محمد خیراندیش,رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان اظهارکرد: همکاران ما از طریق سامانه ۴۰۳۰ با مردم تماس گرفته و وضعیت سلامتی آنها از نظر خطر ابتلا به کرونا را مورد بررسی قرار میدهند.
او افزود: در این غربالگری افراد پرخطر و دارای علائم تنفسی و مشکوک به کرونا علاوه بر دریافت مشاوره در صورت نیاز به مراکز درمانی ارجاع داده میشوند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان با تأکید اینکه بیمارانی که تست کرونای آنها مثبت است تحت کنترل و مراقبت کارشناسان بهداشتی قرار میگیرند، تصریح کرد: در شش مرحله از طریق ۴۰۳۰ با آنها تماس گرفته میشود و وضعیتشان را بررسی میکنند.
خیراندیش از حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت خبر داد و گفت: این کارشناسان علاوه بر ارائه مشاوره تغذیهای به بیماران کرونایی که معمولاً دچار بیاشتهایی و ضعف بدنی میشوند، به سایر افراد هم تغذیه مناسب برای پیشگیری از کرونا را آموزش میدهند.
او با اشاره به اینکه همه افراد دارای پرونده الکترونیکی سلامت میتوانند از خدمات کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت محل زندگی خود بهرهمند شوند، اظهار داشت: کارشناسان تغذیه در این مراکز روشهای جایگزین مواد غذایی را نیز آموزش میدهند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان با بیان اینکه خطر ابتلا به کرونا برای تمام گروههای سنی وجود دارد، عنوان کرد: مرگ و میر کرونا در بیماران مسن که دارای بیماریهای زمینهای هستند بیشتر است.
خیراندیش اضافه کرد: متأسفانه بسیاری از بیماران مسن که دارای علائم تنفسی و یا گوارشی هستند نسبت به علائم خود بی توجه هستند و مراجعه دیرهنگام آنها به مراکز درمانی سبب افزایش خطر مرگ و میر در این گونه بیماران میشود.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان با تأکید بر اینکه هرگز نباید علائم تنفسی و مشکوک به کرونا را با سرماخوردگی اشتباه بگیرید، گفت: هرچه فاصله بروز علائم تا مراجعه بیمار به مراکز درمانی کمتر باشد بدون شک شانس بهبودی بیمار بیشتر میشود.
انتهای پیام/غ