به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، دانشمندان چینی راه جدیدی برای جلوگیری از بیماری سرطان پیدا کرده اند. به گفته این دانشمندان خوردن ماهیهای دریایی شما را از ابتلا به این بیماری نجات میدهد.
محققان معتقدند که در بدن ماهی دریایی یک سوسپانسیون برای مقابله با شکارچیان ترشح میشود، این ماده حاوی نانوذراتی است که به شدت از رشد سلولهای سرطانی در بدن موش جلوگیری میکنند.
دانشمندان دریافتند که اشعه ایکس خطر سرطان را افزایش میدهد و نانوذرات عمدتا از ملانین، اسیدهای آمینه، مونوساکاریدها، فلزات و سایر ترکیبات تشکیل شده اند. نانوذرات عملکرد سیستم ایمنی را در تشکیل تومور سرطانی تحریک کرده و در ترکیب با این اشعه، میتوانند رشد سلولهای سرطانی را متوقف کنند.
بیشتر بخوانید
ویتامین دی و امگا ۳ در ماهی زیاد است. به عقیده دانشمندان، مکملهای غذایی هیچ تاثیری در میزان احتمال ابتلا به سرطان ندارد، اما میزان مرگ و میر در صورت ابتلا به سرطان در بین مصرف کنندگان مکمل غذایی ویتامین دی کمتر خواهد بود. در عین حال، نوع سرطان به هیچ وجه نتیجه را تحت تأثیر قرار نداد.
متخصصان اعلام کردند که اثربخشی دریافت ویتامین به شاخص توده بدن بستگی دارد. از جمله در داوطلبان با وزن طبیعی، شاخص ثبت شده به ۳۸ درصد میرسد، در حالیکه این شاخص در بیماران چاق رو به صفر میرود.
انتهای پیام/