دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: مصرف خوراکی های خانگی از جمله سبزی، نان سبوس دار، روغن زیتون برای درمان یبوست مفید است.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: افرادی که دارای یبوست هستند روزانه باید مصرف سالاد وسبزی، لیمو شیرین، لبو، انجیر، نان های سبوس دار، خاکشیر، تخم شربت، روغن زیتون، کیوی،طالبی، هویج، شیر، اسفناج، آلو و آب کافی را در برنامه غذایی خود داشته باشند.

دبیر انجمن تغذیه البرزافزود: عوارض یبوست شامل؛ بوی بد دهان ،خستگی، بیحالی، نفخ شکم، دل درد، افسردگی، سردرد، چاقی کاذب، تغییر رنگ زبان، زخم های انتهای روده ی بزرگ است.

احدی گفت: عدم مصرف آب کافی، کاهش مصرف سبزی، سالاد، میوه، استرس، خوردن غذاهای خشک، فست وفود، کم کار بودن تیروئید، مصرف برخی از داروها، خوردن زیاد چای، قهوه وکشیدن سیگار از علل های اصلی یبوست هستند.

او افزود: همچنین ورزش کردن، طناب زدن، دویدن، ماساژ شکم و حرکت پروانه برای درمان یبوست مفید است.

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت:میزان شیوع یبوست در جامعه ۲۴ درصد است و در زنان سالمند شیوع بیشتری دارد.

انتهای پیام / ر .ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار