ابراهیم شریفی گفت: یکی از بزرگترین ویژگیهای ممکن برای تأثیرگذاری فرهیختگان در هر حوزهای به خصوص در حوزه نخبگان فرهنگی، هنری، رسانهای و مؤسسات و فعالان علوم قرآنی حضور میدانی در عرصه فعالیت خود است.
وی گفت: با نشستها و گفتگوهایی که با فعالان این حوزهها به صورت چهره به چهره و همچنین به صورت جمعی انجام دادیم و تعاملی که با دستگاههای موازی فرهنگی انجام دادیم از دستگاهها این قول را گرفتهام که با هماهنگی و یکجا شدن ظرف فرهنگی استان بتوانیم از تعداد بیشتری از هنرمندان و فرهیختگان استفاده کنیم.
شریفی با بیان اینکه فاصله جغرافیایی البرز تا تهران حداکثر ۴۰ دقیقه تا یک ساعت است، افزود: خیلی از هنرمندان البرزی به دلیل نبود زیرساخت فرهنگی مناسب ترجیح میدهند که از این فضا رها شده و در استان همجوار که پایتخت هم هست فعالیت کنند.
وی با اشاره به اینکه این همجواری زمانی فرصت و زمانی هم تهدید حساب میشود، تصریح کرد: این فرهیختگان که به دیار و موطن اصلی خود شأن چشم امیدی ندارند راهی پایتخت میشوند.
وی تاکید کرد: تقویت این زیرساخت نیاز جدی و مطالبه جدی امروز هنرمندان است که از امکانات به صورت مشترک درست و هم افزا استفاده کنیم تا شاهد کوچ هر روزه این هنرمندان به تهران نباشیم که برنامههای خود را در پایتخت به اجرا بگذارند.
در استان البرز علاوه بر اینکه بیش از ۲۰ هزار هنرمند حوزه تجسمی و ۴۰۰ کانون فرهنگی هنری در مساجد فعال هستند، هنرمندان زیادی نیز در حوزه تئاتر و سینما در این استان وجود دارند که تعدادی از آنها حتی در سطح کشور به نام هستند.
منبع فارس