کدو حلوایی در عین کالری پایین، سرشار از ویتامین‌ها و موادمعدنی است و خواص تغذیه‌ای فراوانی برای بدن دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کدو حلوایی یک گیاه علفی است که دارای ساقه‌های بلند و خزنده و برگ‌های پهن است. گل‌های این گیاه زرد و میوه آن شبیه خربزه و یا خیلی بزرگتر از آن است. قسمت‌های مورد استفاده کدو حلوایی میوه، پوست، تخم میوه است. گل کدو حلوایی را می‌توان پخته و در ترشی، مربا و … استفاده کرد.

کدو حلوایی طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد، اما بسیار کم کالری است به طوری که در هر ۱۰۰ گرم از این گیاه تنها ۲۰ کالری وجود دارد. کدو حلوایی یکی از نیروگاه‌های تولید ریزمغذی‌های حیات بخش در طبیعت است که با بیش از یکصد ماده مغذی و شفابخش بسته بندی شده و در عین حال برای حفظ زیبایی نیز بسیار مفید است.

این گیاه خوراکی حاوی اکسید‌های قدرتمند آنتی هیدروکسی است که یک اسید طبیعی در میوه است و سلول‌های مرده پوست را برطرف کرده و پوست را درخشان می‌کند. همچنین حاوی ویتامین A است که به تولید سلول‌های پوستی جدید و نرم‌تر و جوان‌تر شدن این بافت کمک می‌کند. کدو حلوایی با داشتن غنی‌ترین ریزمغذی ها، مجهز به سلاح‌هایی موثر برای مقابله با بیماری‌هاست. کدو حلوایی به دلیل داشتن مقادیر بالای کاروتنوئید ۳۰ درصد از بروز تمام انواع سرطان‌ها پیشگیری می‌کند.

علاوه بر این کدو حلوایی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای بتاکاروتن که در میوه‌ها و سبزی‌های نارنجی رنگ مثل هویج و کدو به وفور یافت می‌شود، از پوست در برابر تشعشعات ماوراء بنفش محافظت می‌کند و مصرف عصاره آن به طور روزانه حتی تاثیر محافظتی کرم ضد آفتاب را افزایش می‌دهد. به علاوه عصاره کدو حلوایی لایه محافظتی روی پوست در برابر فاکتور‌های محیط زیستی دیگر مثل آلودگی هوا، استرس و دود سیگار ایجاد می‌کند.


بیشتر بخوانید


تخمه‌های کدو حلوایی به دلیل این که منابع سرشار از عنصر روی و اسید‌های چرب امگا ـ ۳ هستند، مهارت و توان مغز را بالا برده و به شما کمک می‌کند بهتر و سریع‌تر فکر کنید، ذهن شما را تیزتر کرده و در عین حال سبب تقویت تراکم استخوان‌های سالم می‌شود.

هر فردی در سال یک بار مبتلا به سرماخوردگی می‌شود و برای چند روز، فعالیت‌های روزمره مبتلایان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. کدوحلوایی یکی از دارو‌های مناسب برای نرم کردن سینه و خروج ترشّحات آن است. در دوره سرماخوردگی می‌توانید روزی یک تا دو بار، مقداری کدوحلوایی را بخارپز کرده به همراه عسل میل کنید.

برای سرماخوردگی‌های ساده در فصل سرد، کدو حلوایی یک درمان مناسب است که می‌تواند به صورت بخار پز به همراه کمی پودر نبات و دارچین مصرف شود. کدو حلوایی منبع مناسب ویتامین E، C و بتاکاروتن است که همه آن‌ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهری احمدی
۱۱:۳۶ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
بسیارعالی بود نهایت استفاده را بردم ممنون