به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تعدادی از محققان موفق شده اند برای سهولت استفاده کاربران، فناوری جدیدی را برای شارژ بی سیم دستگاههای الکترونیکی از یک اتاق به اتاق دیگر و در مسافتهای طولانی داخل ساختمان تولید کنند.
در گزارشی با استناد به وب سایت عملی TechExplorist، محققان دانشگاه «پارک کالج مریلند» آمریکا با همکاری دانشگاه وزلیان توانستند بدون تمرکز بر پرتوهای باریک هدایت شده، به فناوری بهبود یافته برای انتقال قدرت بی سیم از راه دور برسند.
بیشتر بخوانید
این سایت اشاره کرد که شارژ بی سیم با قرار دادن آن در پد شارژ بی سیم معمولاً در شارژ تلفنهای هوشمند مورد استفاده قرار میگیرد، زیرا فناوری انتقال قدرت بی سیم در یک برد طولانی هنوز در دست توسعه است. این گزارش نشان میدهد مفهوم فن آوری جدید شامل یک دستگاه ضد لیزر است، جایی که این پرتو به طور منسجم بسیاری از فوتونهای تنظیم شده را جذب میکند و نوعی لیزر است که بر خلاف زمان حرکت میکند.
این فناوری به محققان این امکان را میدهد تا دستگاهی را برای جذب بهینه و منسجم خارج از چارچوب لیزر اصلی و بازتابنده زمان واقعی طراحی کنند و محققان به جای استفاده از فرضیه پرتوهای هدایت شده که در امتداد خطوط مستقیم در هدف جذب هستند، روش جدید پیچ و خم و غیرقابل کنترل را در جهت خلاف زمان انتخاب کنند.
استفان آنلاژ، یکی از نویسندگان این تحقیق، گفت: "ما میخواستیم این اثر را در یک محیط کاملاً عمومی مشاهده کنیم که هیچ محدودیتی وجود ندارد و ما نوعی تصادفی میخواستیم تا جذب ایده آل در آن شرایط دشوار اتفاق بیفتد. "
محققان یک دستگاه ضد لیزر ایجاد کردند که میتواند انرژی را از یک منبع پراکنده و پرتوی کمتر دریافت کند، بین پیچ و خم سیم برای عبور امواج الکترومغناطیسی، و سپس از مایکروویو برای انتقال انرژی استفاده کرد.
محققان کشف کردند که قرار دادن امواج مایکروویو در پیچ و خم، میزان بی سابقه ۹۹.۹۹۹ ٪ انرژی را جذب میکند و این جذب کامل به وضوح نشان داده شد، زیرا حتی بدون لیزر که در زمان واقعی معکوس کار میکند، میتوان به آن دست یافت.
محققان همچنین دستگاه جاذب انرژی را در داخل حفره قرار دادند و مایکروویوها را برای پرش به اطراف فضای باز داخل فرستادند و توانستند شرایط مناسب ورودی مایکروویو را برای جذب منسجم و ایده آل انرژی با بازده ۹۹.۹۹۶ ٪ پیدا کنند، در حالی که بر لزوم توسعه فناوری آنها قبل از شروع استفاده در دفاتر و دفاتر بی سیم بدون دوشاخه برق تأکید داشتند.
انتهای پیام/