به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل اسپوتنیک، مجله BMJ Nutrition اعلام کرده است که، دانشمندان انگلیسی در مطالعهای به این نتیجه رسیده اند که چگونه تغذیه ایمنی بر توان بخشی در افراد در تسریع در بهبود کرونا ویروس به شما کمک میکند.
محققان، اما دربی شایر و جوآن دلانژ، که در حال بررسی نقش تغذیه در تقویت ایمنی بدن هستند، بر مواد غذایی و مکملهایی را که به بهبودی از کووید ۱۹ کمک میکنند مطالعه کرده اند. نویسندگان توجه ویژهای به تأثیر تغذیه پزشکی بر سیستم ایمنی بدن افراد بالای ۶۵ سال داشتند.
سیستم ایمنی از چهار جز تشکیل شده است: لنفوسیتهای T، سلولهای B سیستم مکمل و فاگوسیت ها. همه آنها با ایجاد مانعی در برابر ویروسها و باکتریهای ورودی بدن را در برابر عفونت محافظت میکنند.
شما باید بین مصونیت ذاتی و تطبیقی در برابر بیماری تفاوت قائل شوید. در هر دو عملکرد ایمنی با افزایش سن کاهش مییابد. یکی از دلایل «کاهش ایمنی در پیری» کمبودهای غذایی است. افراد مسن باید آن را با تغذیه ایمنی خاص پر کنند. به گفته نویسندگان، این امر به ویژه در دوران توان بخشی پس از عفونتهای شدید، مانند کووید ۱۹ بسیار مهم است.
بیشتر بخوانید
در این مقاله آمده است: شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد رژیم غذایی نامناسب، سو تغذیه و کمبود پروتئین و کمبود عناصر ریز مغذی مانند ویتامینها و مواد معدنی به عملکرد ایمنی کمتر از حد مطلوب بدن کمک میکند. برخی از اجزای رژیم غذایی _ میوه ها، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی و پروبیوتیکها - به تقویت ایمنی کمک میکنند و نقش مهمی در مقاومت در برابر ویروسهای تنفسی و بیماریها دارند.
انتهای پیام/