به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری رویترز، الیوت آبرامز، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران در سخنانی مدعی شد بعید است تهران تا پیش از مراسم تحلیف جو بایدن دست به انتقام زند؛ چرا که این مسأله میتواند کاهش هرگونه تحریم در آینده را در معرض خطر قرار دهد.
الیوت آبرامز، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا در مصاحبهای با خبرگزاری رویترز مدعی شد: تهران نیاز شدیدی به کاهش تحریمها از سوی آمریکا دارد و همین مسأله، نوعی محاسبه کلیدی در تصمیم گیری هایشان به حساب میآید؛ به خصوص آنکه جو بایدن امور ریاست جمهوری را از ترامپ در ۲۰ ژانویه تحویل خواهد گرفت.
او در این مصاحبه مدعی شد: اگر آنها خواهان کاهش تحریمها هستند، میدانند که به نوعی نیازمند ورود به نوعی گفتگو بعد از ۲۰ ژانویه هستند؛ از همین رو باید این را در ذهن داشته باشند که دنبال هرگونه فعالیتی از هم اکنون تا تاریخ ۲۰ ژانویه که کاهش تحریمها را دشوارتر کند، نباشند.
خبرگزاری رویترز سپس در ادامه مدعی شد: مقامات ایران اسرائیل را برای کشتن (شهید) فخری زاده سرزنش کرده اند که همین امر چشم انداز تقابلی جدید میان تهران و دشمن دیرینه اش را بالابرده است. این در حالی است که دفتر بنیامین نتانیاهو ازاظهارنظر در خصوص این مسأله خودداری کرده است.
گفتنی است عناصر تروریستی عصر جمعه هفتم آذرماه سال جاری با کمین در مسیر خودروی حامل شهید «محسن فخریزاده» رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در یک عملیات انتحاری و مسلحانه، دانشمند هستهای کشورمان را به شهادت رساندند.
اگرچه هنوز هیچکس عهده دار مسئولیت ترور شهید محسن فخریزاده نشده است، اما این اتفاق نظر وجود دارد که این اقدام تروریستی در اتاق فکر مشترک آمریکا- رژیم صهیونیستی تدارک دیده شده است.
انتهای پیام/
ما منتظر انتقام سخت هستیم و برای ما مهم نیست سگ زرد کی حکومت رو تحویل شغال میده
1- وعده خدا حق است و با اقدام به انتقام دردناک و سخت نه تنها پرونده ترورها که پرونده رژیم صهیونیستی نیز جمع خواهد شد.
2- الان ایران در موضع حق و برتر است و هر واکنشی از سمت ایران در عرصه بین اللمللی نیز مورد پذیرش است حتی اگر اذعان نکنند.
3- ترامپ و آمریکا هیچ غلطی نمی توانند بکنند همانطور که قبل از این هم نتوانستند خصوصا در این قضیه که به آنها ربطی ندارد و اگر ربطی دارد صریح اعلام کنند تا این بار حال آنها درست و حسابی تر پرسیده شود.
4 - خصوصا در شرایط کنونی که هم حکومت آمریکا در موضع ضعف قرار دارد و هم ترامپ و بایدن به جان هم افتاده اند و هر کدام می ترسند که غلط اضافی بکنند.
5- اسرائیل هر ضربه ای بخورد صدایش در نخواهد آمد و هیچ غلط جدی حتی در حد برخورد با گروه های حامی ایران نیز نخواهد کرد.چرا که می داند با کوچکترین بهانه ای عمر منحوسش زودتر به پایان خواهد رسید.
6- ایران در مقابل اعلام جنگ قرار گرفته است و اگر مثل جریان شهید سلیمانی با قدرت هرچه تمام وارد میدان نشود امنیتی برای شهروندان نخواهد بود و اگر پاسخ های قاطع در ترورهای قبلی می داد چنین اتفاقی نیز نمی افتاد و مقامات اسرائیل و آمریکا از ترس هم شده در اولین ثانیه ها نقش خود را تکذیب می کردند.
باید در شهادت سردار سلیمانی ناوهای هواپیمابر آمریکایی و پایگاههای آنها در عراق شخم زده می شدند.
7- وقتی دشمن با انواع ترفندها می خواهد به سمت عدم واکنش سریع ببرد یعنی در موضع ضعف است و حتما باید واکنش سریع داشت.
این بار تعلل نکنیم و یادمان باشد که «ان العزه لله جمیعا»
ایران باید انتقام بگیرد.
فرض کنید ایران انتقام نگیرد تا مذاکره صورت پذیرد، آنوقت هم نباید ایران انتقام بگیرد تا آمریکا به مذاکرات و وعده هایش عمل کند. پس این مسیر، راهی بسیار غلط است. ایران حداقل نباید امنیتش را مثل اقتصاد شرطی و به مذاکره گره بزند.