به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سید امیر سامع ،معاون خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به ضرورت جذب آب به سفرههای زیرزمینی بهعنوان یکی از راهکارهای اساسی جمعآوری و دفع آبهای سطحی اظهار کرد: علاوه بر انهار یکی از ضرورتهای لازم تأکید بر مراقبت از چاههای جذبی است.
او افزود: اقدام خیلی خوبی که در این رابطه انجام شده این است که تمام چاههای جذبی شناسنامهدار شدند.
سامع از پلاک گذاری بیش از ۳ هزار چاه جذبی خبر داد و تأکید کرد:، چون معمولاً در اثر آسفالتهای مجدد ممکن است ورودی چاهها مسدود شده یا به فراموشی سپردهشده باشند در نقطه مناسب پلاکزنی شدهاند که بر اساس شناسنامه مورد بازدید و مراقبت قرار بگیرند.
او از وجود نزدیک به ۴ هزار چاه جذبی در سطح شهر خبر داد و تأکید کرد: معمولاً جایی که عرض مناسبتری داریم احداث چاه جذبی انجام نمیشود چرا که گاهی ممکن است ریزشهای داخلی داشته باشد و از استفاده خارج شوند.
معاون خدمات شهری شهرداری قم ادامه داد: عمق این چاهها تا جایی است که لایههای مصنوعی و بافت متراکم را رد کند و به خاک طبیعی برسد که حدوداً در مرکز قم ۱۰ تا ۱۵ متر است.
سامع از ایجاد ۳۰۰ چاه جذبی در سال ۹۸ خبر داد و تأکید کرد: در بعضی از مناطق به دلیل مسدود بودن یا کمعرض بودن کوچهها نمی توانیم شبکه بدهیم و راه دیگری بهجز چاه جذبی وجود ندارد.
او با تأکید از مراقبت از این چاهها، افزود: از آنجایی که این چاهها نیاز به کفشکنی و احیا دارد شهرداریهای مناطق باید بر این چاهها نظارت داشته باشند.
معاون خدمات شهری شهرداری قم تأکید کرد: در این مراقبت مردم و کارگران شهرداری نیز باید همراهی لازم را داشته باشند و زبالهها و خاکروبهها را به داخل چاهها هدایت نکنند.
انتهای پیام/ش