به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این فیله مرغ فوق العاده خوشمزه و شیک هست مخصوصا برای مهمونی، حتما امتحانش کنید. یه طعم جدید است.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم:
فیله مرغ ۶ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده به مقدار لازم
کره ۹۰ گرم
ژامبون مرغ ۳ برش ریز ریز شده
سیر ۲ حبه پوره شده
پودر خردل یک دوم ق چ
ادویه مخلوط، پودر تخم گشنیز یک ق چ
سس ورستر شایر یک و یک دوم ق غ
نان تست تازه یک پیمانه ریز ریز خرد شده
پنیر پارمزان یک سوم پیمانه رنده شده
جعفری خرد شده یک و یک دوم قاشق غ
طرز تهیه:
فیلههای مرغ را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک کردن کمی بکوبید تا پهنتر شود. سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. نونهای تست را هم ریز ریز خرد کنید (حواستون باشه تست نکنید). دو سوم کره را داخل تابه آب کنید و ژامبونها را با اون تفت بدید اگه ژامبون نداشتید با سوسیس اینکارو بکنید.
سپس به ترتیب پودر خردل، ادویه ها؛ سس ورستر شایر، نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید و کناری بگذارید.
اگه سس ورستر شایر گیرتون نیومد که احتمالا همینه میتونید از سرکه سیرترشی هفت ساله استفاده کنید کلا این سس طعم سرکه میده.
حالا فیلههای مرغ را با باقیمانده کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار بدید. بعد سطح روی فیلهها رو با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها یه کمی فشار بیارید تا فیلهها پرس شود. سینی را داخل فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید.
برای تزئین ظرفتون میتونید روی ظرف را با برگهای اسفناج بچینید و مرغها را روی اون بگذارید و با حلقههای گوجه گیلاسی و بروکسل البته اگه گیر بیاد تزئین کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/