از تکنولوژی‌های روز دنیا می‌توان به سیستم درب کیلس اشاره کرد، که راننده برای باز نمودن و همچنین قفل کردن درب‌های خودرو نیاز به فشردن دکمه کنترل از راه دور ندارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   یکی از تکنولوژی‌هایی که طی دو دهه اخیر در خودرو‌ها از آن‌ها استفاده می‌شود و بسیار نیز فراگیر شده است سیستم درب کیلس (سیستم بدون سوئیچ) است. ابتدا سیستم درب کیلس توسط شرکت مرسدس بنز در اواسط دهه ۹۰ میلادی معرفی شد. زمانی که سیستم درب کیلس وارد بازار شد تنها خودرو‌های لوکس و گران قیمت از این آپشن بهره‌مند شدند. با گذشت زمان از این آپشن بر روی خودرو‌های معمولی و ساده نیز استفاده شد که شما می‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید.


بیشتربخوانید


کیلس یا کی لس از واژه keyless اقتباس گردیده که key به مفهوم کلید و less پسوند نفی می‌باشد، یعنی سیستم فاقد کلید، در واقع این سیستم هوشمندی میباشد، که شناسایی ریموت خودرو از طریق امواج وایرلس صورت میگیرد، مانند سیستم‌های قدیم نیاز به وارد کردن سوئیچ داخل سوئیچ استارت نمی‌باشد.

این سیستم برای بار اول توسط کمپانی معتبر زیمنس در سال ۱۹۹۵ میلادی تولید و بر روی خودروی بنز کلاس s نصب و مورد استفاده گرفت.

با قرار دادن ریموت کیلس داخل جیب و نزدیک شدن به خودرو سیستم به صورت اتوماتیک ریموت را شناسایی کرده و با کشیدن دستگیره قفل مرکزی عمل و درب‌ها باز می‌شوند، پس از وارد شدن به داخل خودرو و با فشار دادن پدال ترمز و دکمه استارت خودرو روشن می‌شود.

در سیستم درب کیلس، راننده برای باز نمودن و همچنین قفل کردن درب‌های خودرو نیاز به فشردن دکمه کنترل از راه دور ندارد. این سیستم پیشرفته به کمک یک کلید یا کارت هوشمند عمل می‌کند. بدین صورت که کلید (سوئیچ) باید در دست، کیف دستی و جیب راننده باشد، با نزدیک شدن راننده به خودرو (حدود یک متری) این کلید توسط گیرنده‌های حساس خودرو شناسایی می‌شود و درب خودرو باز میشود. البته توجه داشته باشید که راننده باید کلید (سوئیچ) را به همراه خود داشته باشد چرا که شناسایی کلید توسط گیرنده‌های خودرو ضروری است. زمانی که راننده دستگیره درب خودرو را میگیرد و یا زمانی که دکمه صندوق عقب خودرو را فشار می‌دهد قفل‌ها به صورت کاملا اتوماتیک باز می‌شوند. توجه داشته باشید زمانی که راننده خودرو خود را پارک کرده و می‌خواهد خودرو خود را ترک کند، نیازی نیست که دکمه قفل روی ریموت را فشار دهد چرا که با لمس درب خودرو، و یا فقط با دور شدن از خودرو، درب‌های خودرو به طور اتوماتیک قفل می‌شود.

جهت بالابردن امنیت این سیستم، با قرار گرفتن سوئیچ خودرو در محدودۀ نزدیک به خودرو و فشرده شدن کلید تعبیه شده روی دستگیره درب‌های جلو، کد ذخیره شده داخل سوییچ با کد متناظر داخل گیرنده خودرو مقایسه شده و در صورت مطابقت، عملیات کدگشایی انجام گردیده و قفل درب‌های خودرو باز میگردد. تمام این فرایند در کسری از ثانیه اتفاق می‌افتد به صورتی که به محض فشردن کلید روی دستگیره درب ها، در صورت همراه داشتن سوئیچ خودرو قفل درب‌ها باز خواهد شد.

در هنگامی که باتری ریموت خودرو ضعیف میشود تا زمانی که باتری را تعویض کنید میتوانید سوئیچ مکانیکی داخل ریموت را خارج کنید، درپوش کنار دستگیره در را باز کنید و با استفاده از سوئیچ مکانیکی قفل درب خودرو را باز کنید.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.