به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه ژلو کیک دو رنگ آشنا کنیم.
مواد لازم
نمک۱/۴ قاشق چای خوری
پودر ژله ۱ بسته
اسانس وانیل چند قطره
تخم مرغ ۴ عدد
بیکینگ پودر ۴ قاشق چای خوری
کره یا روغن ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان
آرد۳ لیوان
شیر۱ لیوان
ییشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از آش سنگه سیر مقوی و انواع کرپ گوشت و قارچ تا چند پیشنهاد خوشمزه یلدایی + تصاویر
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، روغن و شکر را داخل کاسهای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا شکر حل شود، تخم مرغها را به نوبت اضافه کنید و بزنید (پس از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید)، در پایان اسانس وانیل را اضافه کنید.
مواد خشک (آرد، بکینگ پودر و نمک) را مخلوط و ۲ بار الک کنید سپس مواد خشک و شیر را کم کم به مایه کیک اضافه و با قاشق مخلوط کنید (کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت مخلوط کنید تا تمام شود)
ته قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید، مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
در این فاصله ژله را آماده کنید، پودر ژله را با ۱ لیوان اب جوش حل کنید تا شفاف شود سپس ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید، ژله را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود (دقت کنید ژله بسته نشود).
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید، صبر کنید تا کیک خنک شود، روی کیک را با فاصله سوراخهایی ایجاد کنید
سپس ژله را که از قبل آماده کرده اید روی سطح کیک بریزید (برای ایجاد سوراخها ابزار را تا نیمه وارد کیک کنید و به انتهای کیک نرسانید، از چنگال هم میتوانید برای ایجاد سوراخها استفاده کنید).
پس از اضافه کردن ژله، کیک را حداقل به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کیک خوب سرد شود
سپس کیک را برش بزنید و همراه با خامه یا باتر کرم تزیین و سرو کنید.
از هر نوع ژلهای که دوست دارید میتوانید استفاده کنید، نوع کیک را نیز میتوانید تغییر دهید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/