به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه ترشی مکزیکی آشنا کنیم.
مواد اصلی
گل کلم خرد شده ۵۰۰ گرم
هویج خلال شده ۲۰۰ گرم
موسیر ۱۰۰ گرم
جوانه ماش ۲ پیمانه
زیتون حلقه خردشده ۲ پیمانه
سیر خردشده ۱ بوته
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
بادمجان خردشده و پخته شده ۴ پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه
فلفل تند (در صورت تمایل) ۳-۴ عدد
فلفل دلمهای از هرکدام ۱ عدد
نعنا خشک ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه گلپر و سیاهدانه (از هرکدام) ۱ قاشق چای خوری
نمک و سرکه به مقدار لازم
ییشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از آش سنگه سیر مقوی و انواع کرپ گوشت و قارچ تا چند پیشنهاد خوشمزه یلدایی + تصاویر
طرز تهیه
۱ ابتدا بادمجانها را با سرکه و زرد چوبه و نمک بپزید تا کاملاً نرم شود سپس نعناع را به آن بیفزایید، جوانه ماش راشسته در صافی بریزید سپس روی پارچهی پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود.
۲ اکنون تمام مواد بالا را به جز بادمجان درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و یک قاشق نمک لابه لای آن بپاشید و یکی دو ساعت صبر کنید سپس مخلوط را درون صافی بریزید تا آب اضافه اش گرفته شود.
۳ سپس بادمجان و همهی مواد بالا را در ظرف مخصوص ترشی ریخته گلپر سیاهدانه را جدا گانه بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید تا عطر بوش به مشام برسد و حالا شعله را خاموش کنید تا سرد شود.
۴ آنگاه گلپر را آسیاب کرده روغن زیتون را در یک لیتر سرکه مخلوط کنید و یک قاشق نمک سیاهدانه گلپر زردچوبه نعناع پودر فلفل قرمز به آن بیفزایید مقدار سرکه باید به قدری باشد که روی ترشی کاملاً کاملاً گرفته باشه.
سایر نکات ترشی مکزیکی
ظرف حاوی ترشی باید حتما در یخچال نگهداری شود
منبع: تبیان
انتهای پیام/