به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تا به حال مرغ را با روشهای مختلفی مزهدار کردیم و دستورالعملهای زیادی در اختیارتان قرار دادیم. اینبار با طرز تهیه مرغ زنجبیلی مهمان خانههایتان هستیم. روزهایی که وقت آشپزی زیاد ندارید، این غذا میتواند یک گزینه خوب باشد. کافیست چند تکه مرغ را از فریزر بیرون بگذارید و با این روش ساده مزهدارش کنید و در کمتر از یک ساعت غذایی کامل و خوشمزه داشته باشید. علاوه بر طعم و سادگی به خاطر وجود زنجبیل این خوراک طبعی گرم داشته و مقاومت بدن را در برابر بیماریهایی مثل سرماخوردگی بالاتر میبرد. در طرز تهیه مرغ زنجبیلی یک دورچین خوشمزه به سبک ژاپنی هم برای شما قرار دادهایم که در ادامه دستورالعملش را در اختیارتان میگذاریم.
مواد لازم برای تهیه مرغ زنجبیلی
سس سویا ۵۰ میلیلیتر
شکر قهوهای سه قاشق غذاخوری
میسو یا خمیر سویا نصف قاشق غذاخوری
زنجبیل (رنده شده) ۶۰ گرم
سیر چهار حبه
پودر چیلی یک قاشق چایخوری
ران مرغ هشت عدد
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه دورچین ژاپنی
خیار ۵۰۰ گرم
سیر دو حبه
نمک دریایی دو قاشق چایخوری
ترشی زنجبیل دو قاشق غذاخوری
برگ نعنا چهار عدد
طرز تهیه مرغ زنجبیلی با دورچین مخصوص به سبک ژاپنی
از زمانهای قدیم زنجبیل یک ماده جادویی و فوقالعاده برای درمان انواع بیماریها بوده است. امروزه خواص شگفتانگیز زنجبیل از کسی پنهان نیست و در زمینههای پوست، مو و حتی لاغری مورد استفاده قرار میگیرد. شما با استفاده از این ماده پرخاصیت میتوانید چاشنی خوشمزه و جذابی به غذاها و حتی شیرینیهای خود بدهید. کوکی زنجبیلی یکی از شیرینیهای معروف و خوشمزهای است که خاصیت آنتی باکتریالی داشته و بیشتر در ایام کریسمس مصرف میشود.
امروز، اما میخواهیم طرز تهیه یک خوراک مرغ زنجبیلی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. برای شروع ابتدا باید سیر و زنجبیل را پوست کنده و به صورت ریز رنده کنید. یک کاسه بردارید و سیر و زنجبیل را همراه سس سویا، شکر قهوهای، میسو و پودر چیلی با هم مخلوط کنید. رانهای مرغ را داخل مخلوطی که آماده کردید، ماساژ دهید. سپس روی ظرف را به کمک سلفون بپوشانید و حدود سی دقیقه تا یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرغ مزهدار شود.
مرغ را از یخچال بیرون آورده و به همراه نیمی از سسی که در آن خواباندید، داخل یک تابه بریزید. قطعات مرغ را طوری داخل تابه بچینید که کنار یکدیگر قرار بگیرند. سپس مقداری آب به تابه اضافه کنید و حدود ۴۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ داخل مواد روی حرارت بپزد. بعد از ۲۰ دقیقه سس باقیمانده را اضافه کرده و صبر کنید تا حدود ۲۰ دقیقه دیگر مرغ کاملاً بپزد
در این مرحله خیار را بشویید سپس آن را پوست بکنید و از وسط نصف کنید. با دست یا به کمک یک قاشق دانههای خیار را را در آورده و دور بریزید. خیار را به کمک دست کمی خرد کنید. دو حبه سیر را رنده کرده یا به صورت ریز خرد کنید. سیر خرد شده را با نمک دریایی به خیار بمالید. خیار را داخل کیسه فریز قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
بعد از این که مرغ به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت ماند، آن را بررسی کنید تا کاملا پخته شده باشد.
هنگام سرو کمی ترشی زنجبیل و اگر مایل بودید نعنا به خیارها بزنید و مرغ زنجبیلی را با مخلوط خیار و برنج کته سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/