قانعی رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کروناگفت:به طور قطع یقین اگر تست سریع و همگانی همراه واکسن کرونا نباشد زنجیره انتقال بیماری تا سال بعد ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آخرین اخبار کنترل، درمان و واکسن کرونا امشب ۲۲ آذرماه در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور قانعی رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا و پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

قانعی رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کروناگفت:واکسیناسیون اطفال اجباری است و برخی کشور‌ها اعلام کرده اند که واکسن کرونا را اجباری نمی‌کنند، اما اگر واکسن همگانی نشود زنجیره انتقال بیماری قطع نخواهد شد و برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها باید همه واکسن زده باشند.به طور قطع یقین اگر تست سریع و همگانی همراه واکسن کرونا نباشد زنجیره انتقال بیماری تا سال بعد ادامه خواهد داشت.

کولیوند با اشاره به اینکه پایگاه‌هایی مشخص شده است تا مردم به این پایگاه‌ها مراجعه کنند گفت: برای افرادی که در خانه‌ها امکان جداسازی دارند فقط پایش و رصد داریم و برای افرادی که امکان جداسازی ندارند هتل‌ها و مسافرخانه‌ها را در نظر گرفتیم تا آنها را از سایر اعضا خانواده تا زمانی که جواب تست کووید آنها منفی شود جدا کنیم.

او با بیان اینکه تمامی نهادها و دستگاه ها پای کار آمدند و لیست هتل‌ها، مسافرخانه‌ها، مهمانسراها، سالن‌های ورزشی، خوابگاه‌ها در اختیار قرار گرفته شده و به نوبت از هرکدام از این محل‌ها استفاده می‌کنیم اظهار کرد: برای مراکز مراقبت سلامت علاوه بر اسکان و خدمات رفاهی که به طور روتین هتل‌ها ارائه می‌دهند علائم سلامت مانند ویزیت هم انجام می‌شود، متخصصانی مانند متخصصان بیماری‌های واگیردار در مراکز حضور دارند‌.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: تا به امروز بالغ بر ۱۲۰ هزار تخت در مراکز مختلف برای اجرای طرح جداسازی بیماران مبتلا به کرونا آماده شده است، اولویت اول ما هتل‌ها است .

کولیوند با اشاره به اینکه پذیرش افراد در مراکز مراقب سلامت هیچ هزینه‌ای برای مردم ندارد، خاطرنشان کرد: مراکز مراقبت سلامت سه ورودی دارد، اولین روش از طرف بیمارستان‌هاست و افرادی که دیگر نیاز به درمان‌های بیمارستانی ندارند از بیمارستان‌ها به این مراکز انتقال داده می‌شوند، دومین روش زمانی است که فرد مبتلا به کرونا شده است اما نیاز به حضور در بیمارستان‌ها ندارد و سومین روش افرادی هستند که از طریق ردگیری متوجه می‌شویم در دوره کمون بیماری هستند، تمامی این افراد در مراکز ما مورد پذیرش و پذیرایی قرار می‌گیرند و هزینه‌ای برای مدت زمان حضور در مراکز مراقب سلامت پرداخت نمی‌کنند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اقداماتی که در طرح شهید سلیمانی در هر محله به صورت یک پایگاه سلامت اجرا می‌شود گفت: در این طرح تشدید شیوه نامه‌های بهداشتی، تست گسترده هوشمند در سطح کشور، بیماریابی و قرنطینه هوشمند، آموزش و فرهنگ سازی مقابله با بیماری کرونا و حفاظت از گروه‌های آسیب پذیر را دنبال می‌کنیم.

او با اشاره به طرح شهید قاسم سلیمانی گفت: یک بسیج ملی برای انجام این طرح پای کار آمده است، اما تیم‌های ما ۱۵ نفره است که مسئولیت هر تیم با یک پزشک است و سایر افراد تیم متشکل از ۴ نفر نیروی متخصص و ۱۰ پرستار است.

شهادت ۸ نفر از پرسنل اورژانس بر اثر ابتلا به کرونا

رئیس سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: تا امروز ۸ نفر از پرسنل اورژانس بر اثر ابتلا به بیماری کرونا شهید شدند و بالغ بر ۴ هزار نفر هم به ویروس کرونا مبتلا شدند که بهبود پیدا کردند.

کولیوند خاطرنشان کرد: پنج هزار پزشک آموزش دیده هر سال با ما به حج می‌آمدند الان آن‌ها به ما کمک می‌کنند، همچنین همکارانمان در شبکه‌های بهداشت به صورت شبانه روز فعال هستند. ۱۷ هزار نفر کادر فوریت‌های پزشکی و تقریباً ۲۰هزار نفر از جمعیت هلال احمر به ما کمک می‌کنند و تیم‌های تخصصی ما شامل ۲۵۰۰ تیم است.

او با بیان اینکه سپاه و بسیج در بحث کمک‌های مومنانه پای کار هستند افزود: در بحث بیماریابی و جداسازی بیماران نیز بسیج سازمان پزشکی به ما کمک می‌کند تا چرخه بیماری اصلاح شود.

قانعی رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در ادامه برنامه گفت: سه واکسن ایرانی کرونای شرکت‌های دانش بنیان قرار است تا پایان دی ماه مجوز ورود به فاز آزمایش انسانی را دریافت کنند، شرکت‌های دانش بنیان در حال تحقیق و تولید هفت واکسن تحت حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در کشور هستند.

رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: یک واکسن کرونا به تازگی مجوز آزمایش انسانی گرفته و امید است تا پایان دی ماه سه شرکت دیگر مجوز ورود به فاز انسانی تولید واکسن کرونا را دریافت کنند، این واکسن‌ها بعد از طی فاز انسانی، وارد فاز تولید صنعتی شده و در حجم انبوه برای کل کشور تولید می شوند.

قانعی گفت: واکسنی که مجوز آزمایش انسانی دریافت کرده، از کل ویروس کشته شده کرونا برای تولید آن استفاده شده است، به طوری که برای ساخت یک واکسن دریافتی از کشورهای دیگر ۵ سال زمان نیاز است.

او اظهار کرد: ایران در اتحادیه جهانی واکسن اعلام کرد که واکسن فایزر را نمی‌خواهد، زیرا این نوع از واکسن زنجیره سرد منفی ۷۰ درجه می‌خواهد و ما نه هواپیما و نه وسیله حمل و نقل آن را داریم و اعلام کرده ایم که از سایر واکسن‌ها به ما بدهند.

رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه دو شرکت در حال ساخت این نوع از واکسن هستند افزود: ژن درمانی و یا یک کد ژنتیکی تحویل بدن داده و فرمان صادر می‌شود که علیه ویروس پادتن ساخته و فرمان دفاع سلولی صادر می‌شود.

او ادامه داد: هر آنچه که جزو ده واکسن برتر دنیا است در کشور ما هم بر روی آن کار ادامه پیدا می‌کند، ولی نسبت به وضعیت تولیداتی که در دنیا وجود دارد، فاصله زمانی چهار ماهه داریم.

قانعی با بیان اینکه در فاز اورژانس و اضطرار نیاز است تا پرسنل بهداشت و درمان بتوانند به خدمت خود ادامه دهند، این نوع واکسن باید به شکل فوری خریداری شود و وارد کشور شود و ما نیز در اتحادیه جهانی واکسن این درخواست داده شده است.

رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا اظهار کرد: یک قرارداد دیگری با یکی از کشور‌ها داریم تا با ایران تولید مشترک داشته باشند لذا در برنامه کلی خود تولید مشترک، خرید و تولید داخل را پیش رو داریم.

ما در طرح اضطرار قرار داریم، هیچ شرکتی زیر بار عوارض و پرداخت جریمه نمی‌رود، هر کشوری که درخواست واکسن دارد؛ اول باید خودش مردم کشورش را بیمه کند.

او با اشاره به اینکه در شرایط معمول وقتی واکسن می‌آمد اول در آزمایشگاه تست می‌شد، اما الان فرصت تست نیست گفت: ایران از هر کشوری که می‌خواست واکسنی را خریداری کند اول زیرساخت‌های تولید آن کشور را مورد بازرسی و بازدید قرار می‌داد، لذا در شرایط اضطرار این زیرساخت مورد بازدید قرار نمی‌گیرد.

قانعی افزود: سازمان بهداشت جهانی می‌گوید به کسی تاییدیه نمی‌دهد، زیرا شرایط اضطرار است، هر کشوری که تاییدیه می‌خواهد باید با قبول مسئولیت شرایط اضطرار واکسن را خریداری کند.

رئیس کمیته ستاد مقابله با کرونا عنوان کرد: برخی در ابتدا شرط گذاشتند تا ۵۰ درصد پول پرداخت شود و اگر نتیجه نداد، پول پرداخت شده را هم پس نمی‌دهند و خرید با همه الزامات مانند واکسن‌های قبلی فراهم نیست.

او با اشاره به اینکه ایران عین واکسنی را که در دنیا در حال ساخت است را می‌سازد و اقدامات پیش بالینی را انجام داده است گفت: سازمان غذا و دارو می‌گوید که دقیقاً واکسن ایرانی را مانند واکسن‌هایی که در دنیا ارزیابی شده، ارزیابی می‌کند و بعد مجوز می‌دهد، یعنی دانش مربوط به ساخت و دانش مربوط به ارزیابی نزد ایرانیان است، لذا ما هر دو دانش را داریم و کشوری نیستیم که یک کشور چیزی را به ما صادر کند و ما ندانیم که ترکیب آن چیست.

قانعی افزود: تا ۷، ۸ سال آینده دیگر خبری از دارو‌های شیمیایی نخواهد بود و خیلی از سرطان‌ها با واکسن‌های ضد سرطان مهار خواهد شد.

رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه اگر واکسن را به میمون یا موش تزریق کنیم، می‌دانیم که چه عوارضی ایجاد می‌کند، افزود: یکی از مدارکی که واکسن‌ساز باید به سازمان جهانی بهداشت بدهد تا اجازه برای ورود به فاز انسانی را پیدا کند، این است که باید بر روی موش و میمون کار شده باشد و بعد بخش‌هایی از بدن در زیر لامپ دیده شده باشد که چه آسیبی وارد شده و لذا بر اساس این داده‌ها اجازه داده می‌شود که تست بر روی انسان صورت بگیرد، اگر امروز واکسنی را به ما بدهند ما می‌توانیم این تست‌ها را در داخل کشور انجام دهیم.

او با اشاره به اینکه واکسنی که در داخل تولید می‌شود بسیار امین‌تر و دقیق‌تر از آن چیزی است که از خارج گرفته می‌شود گفت: ما در داخل کشور دانش و توانایی‌های زیادی داریم.

قانعی با اشاره به اینکه واکسن ایرانی که اجازه تجویز در کل کشور را بگیرد، در خرداد ماه عرضه خواهد شد ادامه داد: ما ذخیره انبار نداریم، هر واکسنی که تولید می‌شود تست پایداری را باید پاس کند یعنی باید یک مدتی در انبار بماند تا اجازه برای انجام تزریق داده شود لذا پیش‌بینی ما این است که این هفت شرکت چیزی در حدود ۱۰ میلیون دوز تولید کنند، بنابراین ما در خوشبینانه‌ترین حالت، پایان سال بعد ۷۰ میلیون دوز واکسن داریم.

رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: اگر واکسن همگانی نشود، زنجیره قطع نخواهد شد و نمی‌توان دانشگاه‌ها، مدارس و سایر اماکنی که بسته هستند را باز کنیم، به نظر می‌رسد ایمنی زایی ناشی از تزریق واکسن تا حدود شش ماه حفظ شود.

محمدرضا صالحی فوق تخصص بیماری‌های عفونی در ادامه برنامه با اشاره به اینکه به علت مرگ و میر بالای ناشی از بیماری کووید ۱۹ با شرایط اضطراری مواجهیم گفت: این موضوع موجب شده است همه کشور‌ها از جمله کشور ما، گروه‌ها و شرکت‌های مختلف علمی و دارویی تلاش کنند تا برای کنترل این مرگ و میر، به واکسن دست یابند. در کشورمان از چندین ماه پیش، گروه‌های مختلفی روی ساخت واکسن کار کردند و از حدود ۶ ماه پیش، کار‌های اولیه این واکسن آغاز شده است.

صالحی با اشاره به اینکه واکسن کرونای ساخت داخل بر مبنای ویروس کُشته شده است، اضافه کرد: این روش تهیه واکسن، سال‌ها و دهه‌ها امتحان خود را از جهت علمی و عارضه‌ها پس داده است، این واکسن کارآزمایی‌های بالینی مرتبط با مراحل حیوانی را پشت سر گذاشته است و حدود ۱۰ روز پیش موفق شد کد اخلاق شروع کارآزمایی بالینی را بگیرد.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی گفت: قرار است لینکی در فضای مجازی قرار داده شود و داوطلبان ۱۸ تا ۵۰ ساله در این لینک نام نویسی کنند و بر اساس شرایط، تعدادی را مشمول دریافت واکسن قرار می‌دهیم.

او با اشاره به اینکه داوطلبان نباید سابقه ابتلا به کووید ۱۹ را داشته باشند، افزود: آن‌ها تحت معاینات دقیق بالینی و بررسی‌های آزمایشگاهی قرار می‌گیرند و اگر فرد قبلاً به ویروس کووید ۱۹ مبتلا شده باشد، نمی‌توانیم ارزیابی‌های دقیقی در مورد پیگیری عملکرد واکسن داشته باشیم. تیمی که روی این واکسن کرونا در حال کار است، بسیار قوی و از بهترین دانشگاه‌های کشور هستند و موفق شدند واکسن را با کیفیت بسیار بالا تولید کنند.

صالحی تاکید کرد: به شرایط علمی، قوانین و مقررات و اصول کارآزمایی بالینی مقید هستیم و اگر شرایط آماده باشد و با ایمنی قابل توجهی بتوانیم این دوره را سپری کنیم وارد مراحل بعدی خواهیم شد. همه واکسن‌ها ممکن است یک در هر چند هزار، عوارضی را داشته باشند که در مقایسه با مزایای استفاده از آن ناچیز است.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۰۷ دی ۱۳۹۹
من که ترجیح میدم بمیرم ولی واکسن نزنم فرقی هم نمیکنه واکسن ایرانی یا هندی و چینی باشه یا آمریکایی ایران که علم و فناوریش به درد عمش میخوره به کشور های خارجی هم اعتماد ندارم.
دلم نمی خواد موش آزمایشگاهی باشم جونمم از سر راه نیوردم.
Iran (Islamic Republic of)
باران
۱۹:۰۴ ۲۷ آذر ۱۳۹۹
من و خانواده م حتی مادر بیمار زمینه یی تا به حال واکسن آنفلونزا خارجی حتی از اون بهترین ها استفاده نکردیم توان مالی شو داشتیم و داریم

چون عوارض جانبی این واکسن خارجی انفلونزا رو از بعضیا شنیدم ک حتی به زمین گیر شدن بیمار زمینه یی شده

مادرم هم اوایل دی ماه سال گذشته ذات ریه گرفت و بستری شد ده روزی ، پزشکش بعد درمانش گفت احتمال میره ذات ریه مادرم کرونا یی بود و اون زمان نمیتونستیم تشخیص بدیم
وشکرخدا مادرم ازشرش خلاص شد

اگر واکسن کرونا ایرانی باشه احتمال داره استفاده کنیم ما از خارجیا ضربه خوردیم میان ب ماها واکسن ضد کرونایی میدن ؟؟ هروقت لاک پشت ها پرواز بکنن !!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۲۴ آذر ۱۳۹۹
دیگه دوره اجبار گذشته... به فکر اقناع مردم باشید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۹ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
من که اصلا نمی زنم همینطور بدون هیچگونه کاری سالم بمونم بسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
من به خارجی ها اعتماد ندارم فقط میتونن مجبورم کنند ایرانی بزنم هم خودم هم خانوادم فقط ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
من فقط واکسن تایید شده سازمان بهداشت جهانی رو میزنم تمام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
مطمئن باشید اجبار دیگر جواب نخواهد داد. لطفا به جای "اجبار"، "اقناع" کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
مk نمیزنم
Iran (Islamic Republic of)
مسلم
۱۲:۰۸ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
واقعا که بجای این کارا فعلا قرنطینه کنید و خرج این ملت رو بدین تا آب از آسیاب بیفته نه با جونشون بازی کنید
Iran (Islamic Republic of)
sina
۱۱:۲۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
1- ایران در همه ی زمینه ها حتی دارو تحریمه
2- گفته میشه قراره واکسن کرونا به ایران فروخته بشه (در صورتیکه حتی در کشور سازنده هنوز به صورت سراسری واکسیناسیون صورت نگرفته)
3- طبق متن خبر: "او با اشاره به اینکه در شرایط معمول وقتی واکسن می‌آمد اول در آزمایشگاه تست می‌شد، اما الان فرصت تست نیست ..."
4- واکسیناسیون اجباری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

** نتیجه گیری با شما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
توی ایران، اگر چیز خوبی باشه اول مسولان استفاده می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۱ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
والله زدن واکسنی که تمام عقلا در خوب بودن و بدون عوارض ژنتیکی بودنش شک دارن و بلکه اطمنان دارند در مضر بودنش

حماقت محضه

بنده طب سنتی رو قبول دارم وو اگر اجباری بشه حاضرم تن به واکسن ندم

لا اقل خانواده ام در امان باشن
Iran (Islamic Republic of)
masih
۱۰:۵۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
اگر مجانی هم باشه ما نمی‌زنیم .زدن واکسن ،اگر هم که در برابر کرونا ایمنی بیاره،، عوارض بعدی و بیماری های شدیدتر داره، اول به رئیس جمهور و ایل وتبارش بزنید یک سال بعدش دیدیم فلج نشدن یه تجدید نظری میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۸ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
هرموقع روحانی وکابینه اش در جلو دوربین این واکسن را تزریق کردند .بعد اگر عوارضی نداشت مردم هم استفاده خواهند کرد.
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۱:۱۲ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
از کجا میدانید در برابر دوربین آمپول ویتامین ب تزریق نکنند؟
Iran (Islamic Republic of)
1
۱۰:۳۹ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
سلام دوستای عزیزم
وقت بخیر
ممنون میشم که به کانال بنده هم سربزنید و عضو بشید.
سعی بر این هستش که مطالب خوب و مفیدی را در دسترس همگان قرار بدم
Iran (Islamic Republic of)
ali
۱۰:۲۹ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
سال98 واکسن انفولانزا 40 تومن بود سال 97 را بگذریم الان یعنی سال 99 تا چندی پیش واکسن انفولانزا نبود بسلامتی امده 195 تومن دمشون هم گرم گرم.واکسن کرونا انشالله اگر ساخته شد و امد اگر قرار شد رایگان باشه که هم اجباری نمیشه هم قطعا نا یاب میشه.اما اگر قرار شد هر واکسنی سیصد چهار صد تومن بگیرند هم فراوان میشه هم اجباری .زنده باد مدیریت مدیران زحمت کشی که همینطور مثل لودر دارند برای مردم کار می کنند و امکانات رفاهی رایگان محیا می کنند.دمشون گرم گرم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
واکسن اجباری ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
واکسنی که هنوزمعلوم نیست چه عوارضی داردخصوصانوع خارجی آن حماقت است که به طورهمگانی آن هم روی کودکان معصوم استفاده شودعوارضی که شایدسالهابعدمعلوم شودکودکان که آسیب ازکرونانمی بینندوآینده سازان کشورهم هستند...
ترجیح می دهیم مدرسه نروندولی سلامت شان درآینده ضمین باشدبدون واکسن کرونا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۱ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
برادر من کل دنیا واکسن رو دارن اونم واکسنی که کلی روش تحقیق شده بازم اجباری نمیکنن شما برای اینکه شرکتت سود کنه حاضری جون کل مردم رو به خطر بندازی و بگی واکسن اجباریست واقعا که ما تو این ۴ سال چیزایی دیدیم که هر برگش یه تاریخ و درس عبرت هست برای آیندگان
Iran (Islamic Republic of)
nad
۱۰:۰۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
آقا من نمیخوام با واکسن بمیرم زوره؟؟ مگه همین واکسن توی آمریکا کشته نداده؟؟ اصلا مگه خودشون نمیگن ویروس رو نمیشناسن!! پس چطور پادتن براش ساختند؟؟ دروغ بزرگ!!! ...
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۰:۰۳ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
سلام .اگه ممکنه از مسئولان و وزیر بهداشت و مسئولانی که تصمیم گیرنده در مورد برگزاری آزمون های استخدامی و تمام آزمون های حضوری هستن پیگیر باشید که آزمون های حضوری استخدامی که نیم میلیون شرکت کننده داره و در یازده دی برگزار میشه و همچنین سایر آزمون های حضوری که در محیط های بسته در دی برگزار میشه رو دو ماه عقب بندازن تا شرایط این بیماری بهبود پیدا کنه وگرنه اگه این آزمون ها برگزار بشن ممکنه دیگه نشه با محدودیت های عادی جمع کرد.اگه ممکن هست زود پیگیر بشین تا همه از استرس بیرون بیان.ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
چیزی که در زمان روحانی به عنوان واکسن زده میشه جز ضرر چیزی برای ما نداره
پس بی خود اجباری نکن من یکی حاضر به زدن واکسن نیستم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
هیچ واکسنی رو من در دولت روحانی نخواهم زد به دلیل امکان الوده بودن واکسن ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۷ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
اینکه گفته میشه برای جلوگیری از ویروس باید همه واکسن بزنن یک چیز کاملا مضحکه؛ مگه واکسن معناش این نیست که وقتی یه نفر میزنه کرونا نمیگیره؛ خوب اگه واکسن هم بزنه و کرونا هم بگیره خوب اون واکسن دیگه واکسن نیست! شاید هدف اینه همه واکسن بزنن که یه چیزی توش هست که جهت منافع برخی حتما باید امردم در بدنشون داشته باشن و وقتی همه زدن کسانی که ویروس رو تولید کردن دیگه دست از انتشار ویروس بردارن!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
عقل منطق همینه میگه که واکسن برای کل جامعه باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۴ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
اجباری در کار نیس.ما اون واکسن مزخرف رو که معلوم نیس در آینده چه مرض هایی میخوایم بگیریم از طریق تزریقش رو نمی زنیم.مطمئن باشین.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
اجباری کردن یک واکسن نوپدید غیر اخلاقی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۴ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
در این تست هم باید کسی که کرونا گرفته و هم نگرفته است بررسی شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
بقیه هرچی میگن بزار بگن.من به دانشمندای کشورم افتخار میکنم.چون وطن و عزت خودم رو دوست دارم.و کسانی که اعتماد ندارند بدونند که هیچ وقت دل کسی تا منافعی براش نداشته باشه برای مردم ملت دیگه ایی دلسوزی نمیکنه.همیشه به خودت اعتماد کن و باور کن خودت بیشتر از همسایت دل سوز خانوادت هستی.کشورتو باور کن تا رشدکنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
عزیزم شما حالت وخیم ها رو آمپول بزنید..هر کی هم رفت تو بیمارستان بزنید البته اگر کرونایی بود....دیگه آب و تابش چیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
چرا اجباری؟ این ویروس هم بالاخره با انسان ها سازگار و ضعیف میشه. مگر دولت باید سیاست غربی ها رو مو به مو اجرا کنه؟
نیازی به واکسن اجباری نیست برید عوارض واکسیناسیون کودکان رو ببینید بعد دم از اجباری بودن بزنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
هر وقت رئیس جمهور ، وزیر بهداشت و سایر وزرا و کابینه دولت واکسن را زدند ما هم حاضریم بزنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۴ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
آخر سال آینده ۷۰ میلیون دوز آماده میشه تا اوموقع نصف جمعیت ما ک فوت شدنه بعدشم ایی ویروس یسالش رفته یسال دیگه بیستر نیس اوموقع شما میگید تا پایان سال بس کنید تورا خدا ملتو سرکار نذارید با واکسنتون ..بیجاره ملت گیر چ افتادیم همجوره تولید کننده گان کارخونه دارا کالاهای اساسی وبقیه دارن از ایی ویروس سواستفاده میکنن مردمو بدبخت کردن اوموقع شماها نیگین یسال اینده یا خدا خودت رحم کن ب مردم ایران
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۸:۲۲ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
واقعا با این واکسن هایی که معلوم نیست توش چی داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
کسانی که کرونا گرفتن و خوب شدند چه موقع باید واکسن را تزریق کنند‌‌؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد مسلمان
۰۷:۴۹ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
با سلام ... به واکسن اعتمادی نیست ... ممکنه واکسن برای مدتی ایمنی بده ... ولی از کجا معلوم این واکسن پیش زمینه مطالعه جدیدی برای ویروس های آتی و نابود کردن انسان ها در سال های پیش رو نباشه ؟
مردم بهتره با تغذیه صحیح ، ایمنی بدنشون رو بالا ببرن ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۸ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
جون مردم ديگه شوخي بردار نيست اين بايد متوجه باشيم!
Iran (Islamic Republic of)
فردین
۰۷:۴۲ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
هر کار میخواهید بکتنید فقط تا قبل از عید تمومش کنید مردم خوشحال بشن.......میفهمید که چی میگم اتاق فکررررررررررررر
Canada
ناشناس
۰۷:۳۸ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
واکسن مورد تایید سازمان بهداشت جهانی . . این نوع واکسن رو ما میزنیم فققققططط
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۰۷:۳۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
اگر صادق هستید و به فکر مردم و کشور بهترین واکسن دنیا را مثل همه کشور ها تهیه و رایگان در اختیار مردم بگذارید
نه اینکه واکسنی که منبع تولیدش مشخص نیست و شاید هم مثل خونهای الوده به ایدز که از فرانسه وارد کردند را میخواهند اجباریش کنند
Iran (Islamic Republic of)
اسماعیلی
۰۷:۲۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
منکه نمیزنم. یعنی چی اجباری؟ واکسن هایی که معلوم نیست چه بلایی به سر ملت میاره. چرا داروهایی که طب اسلامی میده رو اجباری نمیکنین؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۹ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
برو بابا
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۰۷:۱۲ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
من نمی زنم مگه زوری هستش ۲ بار هم گرفتم خوب شدم دیگه مثل آنفولانزا شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۳ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
در خود اروپا بیش از 70 درصد مردم به واکسنهای مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی اعتماد ندارند... ما چطور اعتماد کنیم؟؟؟
واکسن خارجی نخواهیم زد.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۶:۱۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
واکسنی که هنوز نتیجه قطعیش مشخص نیست و اثر مصونیت بخشی آن تنها 3 ماه است را میخواهید روی ملت آزمایش کنید؟ ماه ها قبل این آزمایش هارا در امارات برروی هندی ها و عرب ها با دادن مشوق ها و امتیازات انجام دادند. در این میان سود های کلانی نصیب غول های دارو مانند فایزر و استرا زنکا و غیره گردیده .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۳۱ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
اگر مردم مبتلا شدند و مردند چی؟ کی پاسخگو هست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۳۲ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
یعنی چی احتمال اجباری کردن مردم رو با چی اشتباه گرفتن، کسی که ساله چرا باید واکسن بزنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۸ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
من واکسن کرونا تزریق نمی کنم. به داروهای بیمارستانی اعتباری نیست. بیشتر بیماران بیمارستان بر اثر تزریق می میرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۸ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
اگه خارجی باشه ما نمی‌زنیم اعتماد نداریم
Iran (Islamic Republic of)
هموطن
۰۲:۲۷ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
واکسنتون کجا بود که میخواهید اجبار کنید
شما بیار من اولین نفر واکسن رو تزریق میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۱ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
سلام این جه واکسنیهست که سالی جهاربار واکسن به زنیم ماکه با کرونا مشکل نداریم هرکه مشکل داره خودش میداند مکه شهر هرت هست اجباری شود همه شهررا به هم میزنیم یعنی جه اجباری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۸ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
کدوم واکسن میخواین ملت رو موش آزمایشگاهی کنین
Iran (Islamic Republic of)
م ک
۰۱:۵۷ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
کسی حق نداره واکسن کرونا رو اجباری کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
وزارت بهداشت ما پیرو کورکورانه سازمان بهداشت جهانیست که زیر نظر ماسونهاست.
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۰۱:۴۴ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
دراینکه اجباری باشه حرفی نیست چون واکسیناسیون همه جااجباریه
امامشکل اینه که ازکدوم واکسن بزنیم؟اگه واکسن ایرانیه من بعدازمسئولین واکسینه میشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
ترو خدا نزارید واکسن خارجی وارد کنن مردم و بدبخت میکنید واکسنهای اروپایی و آمریکایی یا چینی خطرناکن فکر نکنید همون واکسنی که به مردم خودشون میزنن و به ماهم میدن اونی که به ایران داده میشه کاملا متفاوته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
ان شاءالله موفق باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۵ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
به هیچ عنوان واکسن رانمیزنیم اعتمادنداریم ابدا
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۱:۰۱ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
اول کل مسیولین واکسن ایرانی رو بزنند بعداً برای مردم نسخه اجباری بپیچید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۹ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
اول واکسن را رایگان کنید بعد اجباری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۷ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
مگه مردم اسیر شما هستن اجباری بزنن