به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سعید کریمی مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به راه اندازی دو واحد فرآوری زیتون در استان طی امسال، گفت : یکی از این دو واحد با ظرفیت فرآوری ۱۵۰۰ تن در سال در شهرستان دالاهو و دیگری با ظرفیت فرآوری ۵۰۰ تن در شهرستان سرپلذهاب راهاندازی شده است.
او گفت : این دو واحد صنعتی در زمینه فرآوری زیتون به شکل زیتون شور، پرورده، بدون هسته و ... کار میکنند که البته واحد شهرستان دالاهو یک خط روغن گیری زیتون هم دارد.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: پیش از این واحدهایی با مجوز مشاغل خانگی در حوزه فرآوری زیتون در استان فعال بودند، اما عمده زیتون تولیدی در استان برای فرآوری به شهرهای شمالی ارسال میشد که با راه اندازی این دو واحد فرآوری امسال بالای ۶۰ درصد زیتون تولیدی استان در داخل استان فرآوری شد.
کریمی با اشاره به بازدهی بالای کار کردن در حوزه فرآوری زیتون در استان، افزود: هنوز هم برای راه اندازی واحدهای جدید فرآوری زیتون در استان جای کار داریم.
او ادامه داد: با توسعه واحدهای فرآوری زیتون در استان ظرف چند سال آینده شاهد فرآوری بخش زیادی از زیتون تولیدی در شهرهای شمالی کشور در داخل استان کرمانشاه باشیم که این موضوع خواهد توانست ارزش افزوده بالایی را از قِبَل فرآوری زیتون برای استان به همراه داشته باشد.
کریمی اشارهای هم به میزان تولیدات سالانه زیتون در استان داشت و گفت: هم اکنون سالانه ۳۵۰۰ تن زیتون در استان تولید میشود که قرار است این میزان در دو تا سه سال آینده به چهار هزار تن برسد.
این مسئول با اشاره به وجود واحدهای راکد فرآوری زیتون در استان، گفت: هم اکنون دو واحد فرآوری زیتون در شهرکهای صنعتی شهرستان کرمانشاه با مجوز سازمان صمت وجود دارد که هردو این واحدها که هرکدام ۱۵۰۰ تن ظرفیت فرآوری دارند، سالهاست راکد بوده و تعیین تکلیف هم نشدهاند .
انتهای پیام/د