به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی اصغر امانیان مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: شش هزار هکتار مزارع سبزوار زیر کشت پنبه است که بطور میانگین از هر هکتار دو هزار و ۸۰۰ تا سه تُن وَش پنبه برداشت شد.
او افزود: بارش مناسب بهاری، مدیریت مزارع، شرایط اقلیمی مناسب، کشت نشایی و استفاده از
بذرهای اصلاح شده برخی از عوامل افزایش تولید پنبه در سبزوار بوده است.
مدیر
جهاد کشاورزی سبزوار ادامه داد: وجود سه کارخانه پنبه پاک کنی در سبزوار سبب شده محصول برداشت شده در سبزوار فرآوری و سپس به دیگر مناطق فرستاده شود.
امانیان بیان کرد:
کشت پنبه از نیمه دوم فروردین ماه آغاز میشود و برداشت آن از نیمه نخست آبان تا آخر آذر ماه ادامه دارد.
انتهای پیام// ف.ک