به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آسوشیتد پرس، اعضای تیمی که سازمان بهداشت جهانی با هدف تشخیص منشأ ویروس کرونا ترتیب داده بود، اعلام کردند قرار است برای دیدار از مرکز این همه گیری به ووهان چین سفر کند.
دکتر «فابیان لنیدرتز» (Fabian LEENDERTZ) زیست شناس در انستیتو بیماریهای عفونی رابرت کخ آلمان روز گذشته در گفتگو با خبرگزاری آسوشیتد پرس اعلام کرد تیمی کوچک متشکل از ده کارشناس، مشاورههایی را با دانشمندان و کارشناسان چینی به منظور آماده سازی سفر به این کشور در ماه آتی آغاز کرده اند.
او همچنین گفت این سفر چهار تا پنج هفته طول خواهد کشید و احتمالا از ووهان آغاز خواهد شد؛ جایی که برای نخستین بار این ویروس در آنجا رصد شد.
بر پایه این گزارش، کارشناسان سازمان بهداشت جهانی اقدام به جمع آوری و تحلیل نمونههای گرفته شده و نیز دادههای پزشکی در چین میکنند تا چگونگی انتقال بیماری را برای نخستین بار از حیوانات به انسان مشخص کنند.
لیندرتز اعلام کرد کارشناسان بین المللی به زودی نمونههای پزشکی قدیمی را برای کشف این مسأله که آیا کرونا در دوره پیش از رصد نخستین ابتلا پخش شده بود، مورد بررسی قرار میدهند. این مسأله میتواند به محققان در کشف این مسأله که آیا ریشههای این همه گیری به ووهان بر میگردد و یا به شهری دیگر، کمک کند.
کارشناسان سازمان جهانی بهداشت همچنین بازار خوراکیهای دریایی ووهان را که احتمال میدهند شاید مرکز این همه گیری بوده باشد، علاوه بر نمونه گیری از حیواناتی که احتمالا ناقل عفونت هستد، مورد بررسی قرار خواهند داد.
این زیست شناس موسسه رابرت کخ آلمان در ادامه تأکید کرد دادههای پزشکی که آنها جمع آوری میکنند، برای محققان بین المللی مفید خواهد بود.
این پژوهشگر آلمانی در ادامه اعلام کرد تیم وی هیچ محدودیتی در روند کاری اش در چین نخواهد داشت و تنها قرنطینه اجباری خواهد بود که برای تمامی مسافرانی که از خارج به چین سفر میکنند، به مدت دو هفته اعمال میشود.
او همچنین تصریح کرد که مأموریت تیم وی تشخصی «دولت مقصر» شیوع کرونا نیست؛ بلکه آنها تلاش دارند تا بفهمند چه اتفاقی افتاده و خطر تکرار این چنین بحرانهایی را در آینده کاهش دهند.
او همچنین به این نکته اشاره کرد که سفر آتی تیم وی حلال تمامی مشکلات نخواهد بود و نیاز به انجام تحقیقات بیشتری در این زمینه خواهد بود.
انتهای پیام/