رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشکده علوم پزشکی سیرجان از پلمب ۵ واحد صنفی با تلاش واحد بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، صادق صادقی رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: ۵ واحد صنفی شامل یک مهمانپذیر، دو نانوایی، یک عمده فروشی و یک فست فودی طی دو روز گذشته به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی کرونا و بی توجهی به تذکرات مربوطه به وسیله ماموران بهداشت محیط پلمب شدند که در صورت رعایت موارد مطروحه و تایید مرکز بهداشت، می‌توانند فعالیت خود را از سر گیرند.

او افزود: تیم‌های نظارتی در طرح محله‌محور و خانواده‌محور مقابله با کرونا (طرح شهید سلیمانی) با حضور بازرسان بهداشت محیط و پرسنل هلال احمر همزمان با سایر تیم‌های این طرح ملی کار خود را آغاز کرده اند و با تشدید بازرسی‌ها ادامه می‌دهند به طوری که از ۹ آذرماه با آغاز این طرح، ۱۵ واحد صنفی در شهرستان پلمب شده است.

صادقی از صاحبان صنوف مختلف خواست: با رعایت موازین بهداشتی به کاهش شیوع بیماری کرونا و سلامت خود و همشهریان کمک کنند.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.