به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرحناز قائدامینی مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به استفاده از ظرفیت فضای مجازی و شبکه شاد برای ارائه آموزش به دانشآموزان اظهار داشت: هماکنون ۱۶۲ هزار و ۸۰۰ دانشآموز استان در شبکه شاد حضور فعال دارند.
او افزود: در کل استان از مجموع ۲۱۰ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی ۱۹۸ هزار دانش آموز در ۱۷ منطقه آموزشی احراز هویت شدهاند.
بیشتر بخوانید
قائدامینی به جمعیت ۱۸ هزار نفری نوآموازن پیش دبستانی و همچنین دانشآموزان بزرگسالان و ایثارگران اشاره و اضافه کرد: تعداد کمی از دانشآموزان هنوز در این شبکه احراز هویت نشدهاند که شناسایی این دانشآموزان انجام شده است و تعدادی زیادی از آنها به صورت حضور در مناطق روستایی در حال تحصیل هستند.
او با اشاره به اینکه رسالت مهم آموزش و پرورش تربیت تمامساحتی دانشآموزان است ادامه داد: در این فضای شیوع ویروس کرونا که حضور دانش آموزان را مدارس فراهم نشده است، بسیاری از آموزشها در مباحث تربیتی، فرهنگی، اخلاقی و آموزشی در شبکه شاد به دانشآموزان است.
قائدامینی گفت: پیش از شیوع ویروس کرونا، آموزش و پرورش به نوعی دانشآموزان را از فضای مجازی دور نگه داشته بود، ولی آنها در شرایط موجود به یکباره در این فضا قرار گرفتند و بزرگترین نرمافزار (اپلیکیشن) کشور راهاندازی شد.
او افزود: آموزش و پرورش استان امسال به عنوان دبیرخانه طرح سنجش صلاحیت و توسعه مهارتهای حرفهای معلمان در مقطع آموزش ابتدایی انتخاب شده است و این طرح در کشور در پنج حوزه با پنج دبیرخانه آموزش ابتدایی، آموزش متوسطه اول و دوم، دبیرخانه پرورشی و دبیرخانه تربیت بدنی و سلامت در حال اجراست که بزرگترین دبیرخانه این طرح به استان چهارمحال و بختیاری داده شد.
قائدامینی اضافه کرد: استان باید در حوزه آموزش ابتدایی ۳۵۰ هزار معلم را آموزش دهد که برای توانمندسازی این گروه از تیم تخصصی استان استفاده شده است.
او به واگذاری دبیرخانه محتوای آموزشی پایه سوم ابتدایی در کشور به این استان اشاره کرد و گفت: محتوای آموزشی این دوره با تلاش فعالان در حال تهیه و تکمیل شد است.
قائدامینی همچنین به کسب رتبه برتر آموزش و پرورش استان در ثبت نام دانشآموزان پایه اول ابتدایی اشاره کرد و افزود: امسال چهار درصد ثبتنام دانشآموزان از جامعه هدفی که پیشبینی شده بود، افزایش یافت.
او در ادامه به توزیع بیش از چهار میلیارد تومان اعتبارات حوزه بهداشت مدارس، پرداخت ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات با هماهنگی بانکها به فرهنگیان، جذب ۳۵۵ ردیف استخدامی در ماده ۲۸ و ۲۱۱ نفر برای دانشگاه فرهنگیان در قالب بومی گزینی اشاره کرد.
قائدامینی با اشاره به اینکه با اجرای طرح بومی گزینی معلمانی که استخدام میشوند، محل کارشان در منطقه زندگی خودشان انتخاب میشود گفت: با اجرای این طرح بحث انتقال معلمان کاسته خواهد شد.
او به پرداخت بیش از ۱۰۵ میلیارد پاداش پایان خدمت در سال تحصیلی گذشته به فرهنگیان بازنشسته استان اشاره کرد.
قائدامینی گفت: ۴۵ میلیارد تومان نیز برای جمعآوری بخاری نفتی بودجه به نوسازی مدارس استان اختصاص داده شد.
انتهای پیام/ف