به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سرهنگ علی موالی،رئیس پلیس فتای قم با بیان این که مجرمان سایبری با ادعا به این که نفوذ در قرعهکشی خودروسازها دارند میتوانند بدون انجام هرگونه قرعهکشی، مشتری را برنده خودرو اعلام کنند، گفت: کلاهبرداران سایبری اقدام به دریافت دستمزد از مشتری برای ثبت نام اولیه اینترنتی در قرعهکشی خودرو می کنند و پس از ارسال وجه، کلاهبرداران پاسخگوی تماس افراد نیستند.
او افزود: این مجرمان سایبری با ارسال لینک جهت پرداخت وجه بابت دستمزد تعیین شده، کاربران را به درگاه فیشینگ بانکی هدایت و با سرقت اطلاعات بانکی شهروندان، حساب بانکی آنان را خالی میکنند.
سرهنگ موالی با تاکید بر این که تنها مراجع رسمی ثبت نام خودرو، وبسایتهای اصلی شرکتهای خودروسازی است، به شهروندان توصیه کرد: مراقب اینگونه تبلیغاتی که از طریق فضای مجازی انتشار مییابد، باشید و از واریز وجه به حساب این افراد یا کلیک بر روی لینکهای ارسالی در این تبلیغات که افراد را به درگاه پرداخت بانکی فاقد اصالت هدایت میکنند،بپرهیزید.
رئیس پلیس فتای قم تاکید کرد: در فرآیند قرعهکشی فروش فوقالعاده خودرو امکان هیچگونه اعمال تغییر و تاثیرگذاری توسط اشخاص وجود ندارد و این فرآیند به صورت کامل با نظارت نمایندگان نهادهای ناظر و قانونی برگزار میشود.
سرهنگ موالی در پایان گفت: پلیس فتا به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان است، لذا کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک با مراجعه به بخش مرکز فوریتهای سایبری سایت پلیس فتا به نشانی https://www.cyberpolice.ir با ما در ارتباط باشند.
انتهای پیام/ش