به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه پودینگ براونی و موز مخصوص به هیچ عنوان سخت نیست فقط باید کمی حوصله و صبر داشته باشید. این دسر فوقالعاده یکی از خوشمزهترین انواع پودینگ است که طعم شکلات و موز آن میتواند هر سلیقه و ذائقهای را وسوسه کنید.
این پودینگ برای عصرانهها و دورهمیهای خانگی بسیار لذیذ بوده و تهیه آن آسان است. شما حتی میتوانید این دسر خوشمزه را در مناسبتهای خاص مثل شب یلدا تهیه کنید و از طعم شکلاتی و خوشمزه آن در کنار خانواده و دوستانتان لذت ببرید؛ بنابراین اگر به دنبال یک پودینگ خوشمزه و لذیذ هستید که بتوانید آن را به سرعت و به راحتی در خانه تهیه کنید، پیشنهاد ما به شما پودینگ براونی و موز مخصوص است که طعم لذیذ و شیرین آن شما را شگفتزده خواهد کرد. این پودینگ در کمتر از دو ساعت تهیه شده و میتوانید آن را به عنوان یک عصرانه یا دسر خوش طعم سرو کنید. اگر شما هم شیفته طعم شکلات همراه با موز، عسل، خامه و البته آناناس هستید و میخواهید یک دسر خانگی ساده و راحت تهیه کنید، در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ براونی و موز مخصوص را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پودینگ براونی و موز مخصوص
کشمش ۱۰۰ گرم
آب آناناس ۵۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
شکر قهوهای ۱۰۰ گرم
نمک یک دوم قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکر سفید ۳۵۰ گرم
عسل ۴۵ گرم
شکلات تلخ ۲۷۵ گرم
تخم مرغ چهار عدد
موز رسیده سه عدد
آرد ساده ۷۰ کرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پودینگ براونی و موز
پودینگ و موس شکلاتی از دسرهای معروف در دنیا هستند که محبوبیت فراوانی در بین تمامی سنین دارند. پودینگ انواع مختلفی دارد که پودینگ قهوه و پودینگ وانیل را قبلا به شما معرفی کردهایم. اینبار، اما نوبت یک پودینگ خوشمزه با شکلات است.
برای تهیه پودینگ براونی و موز مخصوص، ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر با ابعاد ۱۵ در ۱۰ سانتیمتر را انتخاب کنید و با کمی روغن کف آن را چرب کنید. میتوانید از کره آب شده هم برای چرب کردن کف ظرف استفاده کنید.
یک قابلمه را روی حرارت متوسط گاز گذاشته و کره، شکر و عسل را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا روی حرارت ذوب شده و از مواد حباب خارج شود. حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و شکلات را به آن اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید تا ذوب شود. سپس تخممرغها را اضافه کرده و خوب بهم بزنید. حالا موزهای رسیده را له کرده و به مواد اضافه کنید. آرد را هم اضافه کرده و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.
حالا نوبت تهیه سس مخصوص این پودینگ براونی است. کشمشها را در یک کاسه ریخته و روی آنها آب بریزید و اجازه دهید که دو تا سه ساعت خیس بخورند. سپس یک قابلمه کوچک را روی حرارت بگذارید و کره، شکر قهوهای و نمک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا به مدت دو دقیقه بپزند. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و به آن خامه اضافه کنید. خامه را با مواد خوب بهم بزنید. آب آناناس و کشمشها را هم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا سس پودینگ شما آماده است.
مواد پودینگ را در ظرف مخصوص ریخته و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی آن را از فر خارج میکنید باید کمی مانند ژله لرزان و شل (نه خیلی شل و نه خیلی سفت) باشد. در حالی که سس پودینگ براونی شما همچنان گرم است، آن را روی پودینگ ریخته و بگذارید ۱۰ دقیقه تا قبل از سرو روی آن بماند. حالا پودینگ براونی و موز مخصوص شما آماده است. نوش جان.
چند نکته برای تهیه پودینگ براونی و موز مخصوص
میتوانید به جای آب آناناس از اسانس بادام هم استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/