به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه مخلوط پلو چینی آشنا کنیم.
مواد اصلی
برنج ۲ پیمانه
روغن به مقدار لازم
فلفل دلمهای ۱ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل سبز (شیرین) ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پیازچه ۲ عدد
گوشت مرغ (یا گوساله) ۱۰۰ گرم
سس سویا به مقدار لازم
زعفران آب کرده (غلیظ و اختیاری) ۲ قاشق غذا خوری
برگ بو (اختیاری) ۲ عدد
زنجبیل (رنده شده و تازه) به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
ابتدا گوشت قرمز یا گوشت مرغ را با مقداری آب، نمک، برگ بو، فلفل و ۱حبه سیر میپزیم تا آب آن تمام شود. سپس آن را از مواد اضافه جدا کرده و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
برنج را حتما از ۲ ساعت قبل در کمی آب و نمک خیس کنید. سپس در ظرفی مناسب به همراه مقداری آب، روغن و نمک آن را به مرحله آبکشی برسانید.
فلفل سبز و فلفل دلمهای، پیازچه و هویج را ریز خرد کنید، درون قابلمه روغن بریزید و سیر و پیاز و زنجبیل رنده شده را درون آن کمی تفت دهید سپس تمام سبزیهای خرد شده را اضافه کنید، حرارت را ملایم کنید و بمدت ۵ دقیقه سبزیها را تفت دهید تا کمی نرم شوند، اما له نشوند و کمی حالت زنده داشته باشند.
درون قابلمه برنج آبکش شده را با گوشت یا مرغ، سبزیهای تفت خورده، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید سپس سس سویا و چند قاشق آب و روغن و زعفران را نیز به برنج اضافه کنید و بگذارید برنج با حرارت ملایم دم بکشد.
سایر نکات مخلوط پلو چینی
۱) این غذا در چین به صورت تقریبا نیمه خام طبخ میشود یعنی هم سبزیجات و هم برنج به صورت نیم پز مخلوط شده و بعد از کمی دم کشیدن سرو میشوند، اما بهتر است در ایران مطابق سلیقه ایرانی طبخ شود.
۲) سبزیجات در نوع اصلی این غذا به صورت دراز و رشتهای خرد شده و مصرف میشوند.
۳) در صورت تمایل مقداری ذرت و نخود فرنگی پخته شده هم به غذا اضافه کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/