به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه اسنک بادمجان آشنا کنیم.
مواد لازم
بادمجان (ریز و قلمی) ۱۰ عدد
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
پنیر سفید ۲۵۰ گرم
جعفری به مقدار لازم
نان تست ۴۰ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
ابتدا بادمجانها را شسته، خشک کرده و آنها را حلقه حلقه بریده و در کره یا روغن سرخ میکنیم. بادمجان، پنیرسفید و نصف پنیر پیتزا، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم. دستگاه ساندویچساز را روشن کرده تا گرم شود.
روی یک نان تست یک قاشق غذاخوری از مواد ریخته و رویش پنیر پیتزا میریزیم و نان دیگر را روی آن قرار داده و کمی فشار میدهیم تا به هم بچسبند.
باقی نانها را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم. نانهای آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچها آماده شوند.
سایر نکات
میتوانید این اسنک را روی گریل مایکروویو هم طبخ کنید
اگر به هیچ کدام از دستگاهها دسترسی ندارید اسنکها را داخل فر بپزید
میتوانید به جای نان تست از نان باگت هم استفاده کنید به این صورت که آن را باز کرده و با وردنه صاف کنید و به اندازه نان تست ببرید
در صورت تمایل روی بادمجانها ۲ حلقه گوجه سرخ شده هم قرار دهید تا خوشمزهتر شود.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/