یک صدمین نشست کارگروه تخصصی تغذیه و امنیت غذایی با موضوع کمیته فنی پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها (غنی‌سازی آرد با ویتامین D۳) برگزار شد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به وظیفه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در هماهنگی و تسهیل همکاری‌های بین بخشی در اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های مشترک و همچنین نظر به شیوع کمبود ویتامین D۳ در کشور و اهمیت این ریزمغذی در پیشگیری از انواع بیماری‌ها، طرح غنی‌سازی آرد با ویتامین D۳، در یک صدمین نشست کارگروه تخصصی تغذیه و امنیت غذایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در این نشست اظهار کرد: با توجه شیوع بالای کمبود ویتامین D۳ در استان خراسان جنوبی و سوابق خوب این استان در غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک، شهر بیرجند به عنوان پایلوت در نظر گرفته شده است.

او به اهمیت اجرای "برنامه غنی‌سازی آرد گندم با ویتامین D۳" به صورت موازی و همراه با غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک، در شرایط کرونا تاکید کرد.

در ادامه، علی دل پیشه، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بیان کرد: باتوجه به اینکه مقدمات اجرای پایلوت طرح غنی‌سازی آرد گندم با ویتامین D۳ در شهر بیرجند انجام شده است، پس از بازدید‌های میدانی و توجیه طرح مذکور، اجرای پایلوت طرح تا پایان سال در شهر بیرجند به مرحله اجرا رسیده و در راستای حمایت از این طرح هماهنگی‌های لازم با وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خراسان جنوبی صورت گیرد.

در این نشست نمایندگانی از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی و آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، دبیرخانه سلامت سازمان ملی استاندارد و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور حضور داشتند.

انتهای پیام/

برچسب ها: آرد گندم ، ویتامین دی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.