به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اقدامات این معاونت در مبارزه با ویروس کرونا اظهار کرد: یکی از اقدامات نیروی زمینی سپاه برپایی هفت بیمارستان صحرایی در شهرهای تهران، قم، کاشان، گرگان، بابل، مهاباد و دیواندره با ظرفیت هزار و ۵۶ تخت بستری و ۴۵ تخت آی سی یو بوده است.
وی افزود: برپایی بزرگترین و مجهزترین بیمارستان سیار کشور در استان تهران با بیش از ۵۰۰ تخت بستری و ۳۰ تخت آی سی یو از دیگر اقدامات بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا بوده است.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه با تاکید بر اهمیت نقش مدیریت زیستی برای مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد: تمامی بیمارستانهای ثابت نیروی زمینی سپاه به منظور خدمترسانی در زمینه دفاع زیستی وارد عمل شدند و قریب به هزار و ۷۰۰ تخت بیمارستانی و ۲۶۱ تخت آی سی یو در این زمینه بسیج شده است.
بیشتر بخوانید
بستری حدود ۵ هزار کرونایی در بیمارستانهای نزاجا
سردار اخوان در زمینه راهاندازی مراکز مقابله با بیماریهای حاد تنفسی عنوان کرد: بیش از ۷ هزار نفر در بیمارستانهای نیروی زمینی سپاه برای مداوا بستری شدند. راهاندازی ۱۱ مرکز مراقبتی با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ تخت و ارتقاء سطح، بکارگیری ۲۲۸ آمبولانس تاکتیکی برای مقابله با کرونا، استفاده از تست پی سی آر برای تشخیص بیماران و اعزام سامانههای اکسیژنساز به مناطق مورد نیاز جهت کنترل بیماری کرونا از دیگر اقدامات نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا بود.
وی تاکید کرد: از دستگاه سی تی اسکن سیار نیروی زمینی سپاه نیز در بیمارستانهای شهدای یافتآباد تهران و حضرت امام رضا (ع) کرمانشاه استفاده میشود.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه خاطرنشان کرد: با تمام توان اعم از کادر درمان و تجهیزات بهداشتی و درمانی در خدمت مردم عزیز هستیم و لحظهای از ارائه خدمات دریغ نمیکنیم و سپاه همواره افتخارش این بوده که از دل مردم برخاسته و خدمت به مردم را افتخار میداند.
انتهای پیام/