در گزارش زیر طرز تهیه اسکُن کدو حلوایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه اسکُن کدو حلوایی آشنا کنیم.

مواد لازم:

آرد:۲ پیمانه
کره:۸۰ گرم
شکر:۸ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر:۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین:۱/۴ قاشق چایخوری
پوره کدوحلوایی:۱/۲ پیمانه
پنس نمک:یک
تخم مرغ:۱ عدد
خامه:۳ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
آرد و شکر و بکینگ پودر و دارچین و نمک رو مخلوط کنید و بعد کره سرد خرد شده رو بهش اضافه کنید و با دست به خرد آرد بدید تا به شکل خرد نون در بیاد بعد خامه و تخم مرغ و پوره کدو رو اضافه کنید (دقت کنید پوره‌ی کدو اصلا آب نداشته باشه) تا خمیر لطیفی به دست بیاد.

از خمیر به اندازه‌ی یه گردو بردارید و توی دستتون گرد کنید؛ و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید.

روی اون‌ها رو با زرده تخم مرغ رومال کنید. اسکن‌ها رو توی فر با دمای ۱۷۰ بستگی به دمای فرتون داره حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌بره تا اسکن‌ها آماده شن.

پ ن: شکل اصلی اسکن مثلثِ. مثل برش‌های پیتزا

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.