به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زنجبیل را در ایران از زمانهای قدیم در طب سنتی و در آشپزی ایرانی برای پخت انواع غذا و شیرینی استفاده میکردهاند. عطر و طعم تند زنجبیل بر خیلی از ما آشناست. زنجبیل نام ریشه زیرزمینی گیاهی است که خودرو است و در مناطق گرم و مرطوب از جمله هند، چین، آفریقای شمالی و مکزیک این غدههای زیرزمینی را از زیر خاک خارج میکنند، ریشکهایش را جدا میکنند، به خوبی تمیز میکنند و بعد میفروشند. برای این که از خواص این گیاه جادویی بهره ببرید، پیشنهاد میکنیم به عنوان یکی از روشهای بهرهمندی از خواص، شیرینی زنجبیلی توپی که طرز تهیه بسیار راحتی دارد را درست کنید و در طول روز میل کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از آش گندم یزدی و ساطری پلو خراسانی تا بال سوخاری به سبک چینی و چند دسر خوشمزه + تصاویر
مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی توپی
کره کمچرب ۲۵ گرم
نمک به مقدار لازم
آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ چهار عدد
شیر کمچرب ۴۵۰ میلیلیتر
شکر دو قاشق غذاخوری
پودر پودینگ شکلاتی یک بسته
زنجبیل ۱۰ گرم
عرق بادام یک قاشق غذاخوری
اسانس بادام تلخ هشت قطره
شکلات تلخ ۲۰ گرم
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی توپی
ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۲۵۰ میلیلیتر آب، کره و نمک را داخل یک قابلمه بریزید و اجازه دهید که آب به جوش بیاید.
آرد را اضافه کرده و تا زمانی که خمیر از کف قابلمه جدا شده و یک پوشش سفید روی آن ظاهر شود به هم زدن ادامه دهید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و خمیر را داخل یک کاسه بریزید. یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا خمیر سرد شود سپس باقی تخم مرغها را یکی پس از دیگری درون خمیر بریزید و هم بزنید.
خمیر را داخل یک قیف شیرینیپزی با سر نسبتا بزرگ بریزید. داخل دو سینی شیرینیپزی را با کاغذ مخصوص بپوشانید. با کمک قیف خمیرها را به صورت ۷۵ توپ در اندازههای مختلف در بیاورید.
سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کمی صبر کنید تا سرد شوند. بعد از سرد شدن توپکها را از وسط به صورت افقی با یک چاقوی ارهای برش دهید.
با شیر، شکر و پودر پودینگ، پودینگ را بپزید. سپس بگذارید تا سرد شود. عرق و اسانس بادام را هم به پودینگ اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید. پودینگ را داخل قیف شیرینیپزی با سر کوچک بریزید و داخل نانها را پر کنید.
شکلات را هم به روش بن ماری ذوب کنید و به صورت خطی روی توپکها بریزید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/