به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مریم پورحسینی تصریح کرد: پیش بینی میشود ۳۰۰۰ تن کاهو در سال جاری از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
او با اشاره به اینکه برداشت کاهو تا فروردین ماه ادامه دارد، اظهار داشت: شرایط آب و هوایی شهرستان کازرون، باعث شده کشاورزان در سال بیش از ۳ مرحله به کاشت این محصول اقدام کنند.
این مقام مسئول افزود: رقم زرقان، عمده رقم کشت کاهو در این شهرستان است، که نازکی و طراوت برگهای کاهوی کازرون موجب شده این محصول علاوه برمصرف داخل استان به استانهای همجوار و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر شود.
کارشناس زراعت جهاد کشاورزی کازرون بیان کرد: کاهو سرشار از انواع ویتامینهای آ، ب، ث و حاوی آهن، پتاسیم، مس و مقادیر زیادی منیزیم، سدیم و روی است و برای تقویت معده و تصویه خون بسیارمفید به حساب میآید.
انتهای پیام/