در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه حلوای سوهان مجلسی به چند روش مختلف

آموزش آشپزی؛ از شله بریان اصفهانی و مگشت پلو جنوبی تا فلافل خانگی به شیوه لبنانی و یک دسر جدید با لبو + تصاویر

طرز تهیه دسر پلمبیر به روش‌های مختلف + پلمبیر آناناس، زعفرانی، توت فرنگی

آموزش آشپزی؛ از شله بریان اصفهانی و مگشت پلو جنوبی تا فلافل خانگی به شیوه لبنانی و یک دسر جدید با لبو + تصاویر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زری آشپز
۱۷:۴۸ ۰۴ دی ۱۳۹۹
خوب آموزش دَمی گوجه :
مواد لازم : ۳ تا گوجه متوسط ، ۱ قاشق مربا خوری رب ، ۳ پیمانه برنج ، زرد چوبه ، نمک ، فلفل ، زعفران ( واااای چه گرووون ) به مقدار لازم ، ۱ سیب زمینی
اول سیب زمینی ها رو سرخ کنید ، بعد بالا بکشین ، گوجه ها رو که رنده کردین بریزین ، بعد از یک تفت کوتاه رب بزنید ، بعد برنج تونو که وقتی سیب زمینی هه داره سرخ میشه خیس کردین بریزین ، بعد ادویه شو بزنین ، بعد تا یک بند انگشت آب بریزین ، بعد سیب زمینی بریزین ، بعد آبش که خشک شد دم کنین
بعد نوووووش جاااااااان
حواست به انگشتات باااااااااشه هااااا
Germany
ناشناس
۰۳:۵۱ ۰۴ دی ۱۳۹۹
سلام من خانمی سرپرست خانوارم بیمه و حقوق ندارم برای من یارانه ۱۰۰هزارتومانی واریز نکردن لطفا رسیدگی کنید چرا حق ما باید پایمال بشود برای ما لااقل یه مستمری تعیین کنید تا چشمون به یارانه ماهانه نباشه ما قشر آسیب دیده جامعه هستیم لطفا مارا حمایت کنین ممنونم از مسولین محترم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۸ ۰۳ دی ۱۳۹۹
باسلام اموزش ابگوشت به :مواد لازم برای پنج نفر نیم کیلو گوشت بااستخوان گوسفندی نخود ولوبیاسفید هرکدام 150گرم اندازه یک استکان کوچک پر گوجه دوعدد متوسط به یک عدد متوسط ازوسط نصف شده تمیزشده پیاز یک عدد نمک فلفل سیاه زردچوبه اب هردونفر یک کاسه حبوبات ازروز قبل خیس شود همه مواد را داخل قابلمه باشه چهار ساعتی باشعله کم اگر زودپز باشه بستگی داره پخت ظرف شماچقدر زمان میبره اخرپخت ابگوشت را جداکنید مواد را بکوبید باترشی وسبزی ونون سنگک از روز قبل مانده نوشجان کنید مواظب باشید انگشت تان را باهاش نخورید