در گزارش زیر طرز تهیه کمپوت خرمالو خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خرمالو میوه‌ای پائیزی و خوش‌طعم است و علاقمندان زیادی دارد. این میوه نرم و آبدار، می‌تواند با روش‌های صحیح نگهداری و پخته شود تا در فصل دیگر سرد و گرم سال، برای عاشقان خرمالو میان وعده‌ای مناسب و خوشمزه باشد. طرز تهیه رب، مارمالاد، مربا، شربت، ترشی و شیره خرمالو در سرتاسر دنیا مرسوم است. اگر به دنبال روش‌های خلاقانه‌تری برای لذت بردن از خرمالو هستید، می‌توانید از چیپس خرمالو، پنکیک خرمالو و چیز کیک خرمالو نیز لذت ببرید. پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه کمپوت خرمالو را در ادامه بخوانید.

داشتن کمپوت خرمالو خانگی در یخچال، باعث می‌شود که فنجانی دلچسب از میوه‌ای نرم و شیرین برای خوردن ماست یا غلات داغ یا ریختن روی وافل یا بستنی داشته باشید. این کمپوت تا ۱ هفته در یخچال نگه داشته می‌شود و به خوبی یخ می‌زند. خرمالو میوه‌ای کم کالری و بسیار مفید برای سلامت بدن است. خرمالو در دوران بارداری و سرماخوردگی نیز بسیار مؤثر بوده و به درمان سرفه، رفعه سکسکه و رشد استخوان‌ها بسیار مؤثر است.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم

خرمالو: ۴ عدد متوسط

آب: ۴ قاشق غذاخوری

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

دارچین: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

میخک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

زنجبیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت: ۲ قاشق چای‌خوری

هل: مقدار کمی

نشاسته ذرت: ۲ قاشق چای‌خوری

آب لیمو ترش تازه: مقدار کمی


طرز تهیه

در مرحله اول طرز تهیه کمپوت خرمالو، ابتدا خرمالو‌ها را خوب بشویید، خشک کنید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.

قابلمه کوچکی بردارید و خرمالو‌های خردشده را داخل آن قرار دهید. سپس ۲ قاشق غذاخوری آب و عسل را روی خرمالو‌ها بریزید. سپس حرارت زیر قابلمه را روی متوسط تنظیم کنید و اجازه دهید محتویات قابلمه به جوش بیاید. حدود ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید. سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید. در این مرحله، ادویه‌ها را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا ۱۰ دقیقه دیگر نیز بجوشد. هر از گاهی، به قابلمه سر بزنید و محتویات آن را آرام هم بزنید تا ته نگیرد.

در مرحله دوم و آخر طرز تهیه کمپوت خرمالو، در یک کاسه کوچک، نشاسته، ذرت و ۲ قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. پس از کمی هم زدن این مواد، ترکیبات این ظرف را به قابلمه در حال جوش خرمالو‌ها اضافه کنید و هم بزنید. این مواد به غلیظ شدن کمپوت بسیار کمک می‌کند. پس از کمی غلیظ شدن مواد، یک لیمو ترش تازه را بردارید و آب آن را در قابلمه بچکانید. کمپوت شما به همین سادگی آماده است. فقط باید آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سپس می‌توانید در ظرف‌های شیشه‌ای آن‌ها را به مدت ۱ هفته در یخچال، نگهداری کنید.

در ادامه این مقاله، فوت و فن‌های درست کردن کمپوت خرمالو را به شما آموزش داده‌ایم.


فوت و فن‌های درست کردن کمپوت خرمالو

*وقتی خرمالو‌ها می‌جوشند، رنگ آن‌ها تیره می‌شود؛ بنابراین هر چه بیشتر آن‌ها را روی حرارت قرار دهید، رنگشان بیشتر تغییر می‌کند
حتما بخوانید طرز تهیه چیپس خرمالو خوشمزه

*اضافه کردن آب لیموی تازه به کمپوت در مرحله آخر، به خاطر این است که از شکرک زدن کمپوت خرمالو جلوگیری کنید

*برای سلامت بودن کمپوت خرمالو، ما در این دستور از عسل به جای شکر استفاده کردیم؛ بنابراین بهتر است از خرمالو‌های رسیده استفاده کنید تا کمپوت طعم گس نگیرد.

*در نهایت، کمپوت را بچشید. اگر دوست دارید کمپوتتان شیرین‌تر باشد، می‌توانید چند قاشق شکر به آن اضافه کنید و مدت دیگری بگذارید روی حرارت بجوشد. در این مدت باید کمپوت را بیشتر هم بزنید تا شکر خوب در آن حل شود

*برای نگهداری کمپوت، بهتر است از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید، نه پلاستیکی.

در این مقاله سعی کردیم طرز تهیه کمپوت خرمالو را به روشی سالم با عسل و بدون استفاده از شکر، به شما آموزش دهیم. امیدواریم که از این کمپوت خوشمزه و سالم، لذت ببرید.

 

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
هلن
۱۴:۵۳ ۰۴ دی ۱۳۹۹
عسل رو حرارت نمیدن
آخرین اخبار