به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی ضامنی رئیس اتحادیه تاکسیرانیهای کشور درباره سهمیه سوخت تاکسیهای اینترنتی اظهار کرد: ما اطلاعات خود را در این باره اخذ میکنیم و در صورتی که پاسخ استعلامها صحیح باشد و هیچ مشکلی نداشته باشد، هویت آنها در ثبت احوال به تأیید میرسد تا شماره ملی با نام و نام خانوادگی هماهنگی داشته باشد و کاربری خودرو با پلاک همخوانی کند.
وی افزود: سپس خودروهای تأیید شده در فرآیند ترخیص قرار میگیرند، در صورتی که در هر کجای مسیر مشکلی پیش بیاید و پاسخ استعلامها منفی شود، سهمیه سوخت تخصیص داده نمیشود و افراد باید به مرجع مربوطه مراجعه و نسبت به حل مشکل خود اقدام کنند.
بیشتر بخوانید
رئیس اتحادیه تاکسیرانیهای کشور با بیان اینکه تاکسیها به دو دسته تقسیم میشوند، گفت: تعدادی راننده هستند که از اصناف پروانه فعالیت دارند و دسته دوم افرادی هستند که از شهرداری مجوز گرفتهاند و هر کدام باید به آنجایی که مجوز برایشان صادر شده مراجعه کنند.
ضامنی تصریح کرد: رانندگان میتوانند به سامانه سماس مراجعه کنند و با وارد کردن کد ملی خود از تاریخچه دریافت سهمیه سوخت و هزینه کرد آن مطلع شوند.
انتهای پیام/