زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: کدو تنبل یکی از سالم ترین سبزیجاتی است که مواد فعال بیولوژیکی آن به از بین بردن کلسترول بد خون، بهبود تعادل نمک آب و به عملکرد منظم قلب کمک می کند.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: خوردن کدوتنبل می تواند تأثیر مفیدی بر کیفیت بینایی داشته باشد و از رشد سلول های سرطانی نیز جلوگیری کند.
احدی گفت: کدو تنبل خاصیت بتاکاروتنی دارد که در بدن انسان به ویتامین A تبدیل می شود.
او افزود: استفاده از کدو تنبل نه تنها رشد و نمو بدن را کنترل می کند بلکه می تواند بینایی چشم را در سطح مناسب حفظ کند.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: کدو تنبل یک آنتی اکسیدان طبیعی دارد که بدن را در برابر تأثیرات محیطی تهاجمی محافظت می کند.
احدی افزود: این صیفی حاوی مقدار زیادی نمک آهن، روی، مس و فسفر است و می تواند عملکرد روده را در صورت یبوست بهبود می بخشد.
انتهای پیام / ر .ن