جشن ریشه‌کنی بی‌سوادی در ملایر برگزار می شود

مدیر آموزش و پرورش ملایر از جشن ریشه‌کنی بی‌سوادی در آینده‌ای نزدیک در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،محمدرضا بشری ,مدیر آموزش و پرورش ملایر به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی، به اهمیت تاسیس نهضت سوادآموزی در سال ۵۸ به فرمان امام (ره) و نقش آن در باسواد کردن جامعه اشاره کرد و افزود: در جامعه امروزی دانش و سواد عامل پیشرفت همه‌جانبه یک کشور محسوب می‌شود.

او با اشاره به فعالیت‌های جهادگونه‌ای که در عرصه سوادآموزی اجرا شده است افزود: نتیجه چهل ساله این نهضت مقدس در شهرستان ملایر افزایش ۹۷درصدی نرخ باسوادی است.

مدیر آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه جشن ریشه‌کن شدن بی‌سوادی در آینده‌ای نزدیک در شهرستان برگزار خواهدشد ، همکاری دستگاه‌های مرتبط با  سوادآموزی در زمینه‌های جذب و شناسایی افراد محروم از نعمت سواد را خواستار شد.

امام جمعه شهرستان ملایر هم  با بیان اینکه نهضت سوادآموزی یادگار امام راحل بوده و نقش بسزایی در ترویج و آموزش بی‌سوادان به عهده داشته است افزود: ریشه‌کن شدن بی‌سوادی نیازمند عزم جدی است و لازم است مسئولان برای تحقق این مهم با آموزش و پرورش همکاری کنند.

او با بیان اینکه استفاده درست از سواد و دانش از باسوادی مهم‌تر است افزود: آنچه امروز آرامش جهان را دچار تزلزل کرده، استفاده نادرست بشر از دانش و سواد در مسیر غلط است.

کارشناس نهضت سوادآموزی شهرستان ملایر نیز با اشاره به اینکه نرخ باسوادی شرستان ملایر حدود ۹۷ درصد است اظهار کرد: طبق آمار میانگین نرخ باسوادی شهرستان ملایر در استان بالا بوده و میانگین استان نیز از میانگین کشوری بالاتر است.

حمید سرمیلی با اشاره به اینکه ثبت نام دوره‌های سوادآموزی امسال از آبان‌ شروع شده و تا پایان دی‌ ادامه خواهد داشت تصریح کرد: سهمیه شهرستان در این زمینه ۷۰۰ نفر است که تا کنون ۵۰۰ نفر از این تعداد محقق شده است.

او با اشاره به اینکه در این زمینه ۳۸ نفر آموزش‌دهنده با نهضت سوادآموزی شهرستان همکاری دارند گفت: دوره‌های نهضت سوادآموزی شامل دوره نهضت سوادآموزی معادل سوم ابتدایی، دوره انتقال ،معادل ششم ابتدایی و دوره تحکیم است.

کارشناس نهضت سوادآموزی شهرستان ملایر گفت: دوره‌های آموزشی نهضت سوادآموزی پنج تا هفت ماه دوره انتقال ۶ تا ۸ ماه و دوره تحکیم نیز دو ماهه است.

سرمیلی با بیان اینکه معیار آموزشی ما افراد ۱۰ تا ۴۹ ساله هستند گفت: بعد از ثبت نام مشخص می‌شود تعدادی از افراد دارای مدرک هستند که بعد از ورود به سامانه این افراد از آمار سوادآموزان حذف می‌شوند.

اوگفت: با توجه به شیوع کرونا در صورت امکان آموزش‌ها به صورت مجازی است و آموزش‌هایی که  حضوری است ، فرد به فرد برگزار می‌شود.

هفتم دی  مصادف با سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی  به فرمان امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ است.

منبع فارس

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.