معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: به منظور حمایت و حفاظت از قشر آسیب پذیر جامعه در برابر ویروس کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن بیماران کرونایی، از محصول غذایی غنی شده با پروبیوتیک وپری بیوتیک "سین بیوتیک" رونمایی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکترهادی حسین زاده، معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در پنجمین جلسه کارگروه غذایی معاونت غذا و دارو، به منظور حمایت و حفاظت از قشر آسیب پذیر جامعه  در برابر ویروس کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن بیماران کرونایی و بهبود یافتگان در دوره نقاهت و رعایت اصول تغذیه‌ای از محصول غذایی غنی شده با پروبیوتیک وپری بیوتیک "سین بیوتیک" رونمایی شد.
 
این محصول غذایی بومی غنی شده با پروبیوتیک وپری بیوتیک "سین بیوتیک"  تولید و تحویل دانشکده علوم پزشکی شد.

انتهای پیام//ر. ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.