به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر لیست پخت و پز شیرینیهایتان تکراری شده یا شیرینیهای سنتی بیشتر در آن به چشم میخورد، توجه شما را به این طرز تهیه بیسکویت دارچینی فوقالعاده خوشمزه با کره بادام زمینی جلب میکنیم. از طرفی افرادی که عاشق کوکیهای تند مثل کوکی زنجبیلی هستند، ممکن است بخواهند کوکی متفاوتی را امتحان کنند. اینجاست که بیسکوییتهای دارچینی با کره بادام زمینی بیشتر از هر چیزی جواب هستند. این بیسکویت خوشمزه به خاطر وجود کره بادام زمینی، ملاس و کنسانتره آب پرتقال بافتی نرم و شبیه کلوچه قندی دارد. به جای ملاس میتوانید از شیره خرما نیز استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه بیسکویت دارچینی نیمه سنتی را با تمام نکات و فوت و فنهایش به شما آموزش دادهایم، با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه بیسکویت دارچینی
کره (نرم شده) نصف فنجان
کره بادام زمینی خامهای نصف فنجان
شکر سفید معمولی نصف فنجان
تخم مرغ بزرگ یک عدد
نصف فنجان ملاس
کنسانتره آب پرتقال ذوب شده دو قاشق غذاخوری
آرد همه منظوره سه و نیم فنجان
دارچین آسیاب شده دو قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه کرم روی بیسکویت
شکر سفید معمولی دو و نیم فنجان
آب دو تا چهار قاشق غذاخوری
کره(نرم شده) یک قاشق غذاخوری
شربت ذرت یک قاشق غذاخوری
عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکویت دارچینی خوشمزه با کره بادام زمینی
دارچین یکی از چاشنیهای خوشطعمی است که خواص درمانی بسیاری داشته، یکی از منابع غنی آنتی اکسیدان بوده و مصرف آن به کاهش کلسترول، کنترل قند خون، کالری سوزی و لاغری کمک میکند. با دنبال کردن این دستورالعمل بیسکوئیتهای داریچینی تهیه کنید و از طعم خوشمزه و خواص بینظیر آن همزمان استفاده کنید.
برای تهیه بیسکویت دارچینی ابتدا باید داخل یک کاسه بزرگ نصف فنجان کره دویچه مارکن نرم شده، کره بادام زمینی و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا مخلوط سبک و نرم شود. سپس تخم مرغ، ملاس و آب پرتقال را اضافه کنید و با همزن دور کند به مخلوط کردن ادامه دهید.
داخل یک ظرف دیگر آرد، دارچین و جوش شیرین را مخلوط کنید. سپس خیلی آرام به مخلوط خامهای اضافه کنید. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را داخل نایلون بپیچید و داخل یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر به حدی سفت شود که بتوانید آن را با وردنه پهن کنید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روی سطح کارتان را کمی آردپاشی کنید و هر قسمت از خمیر را با وردنه به طوری که قطر خمیر یک سانتیمتر شود، پهن کنید. روی قالب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و قالبهای کوکی را داخل خمیر بزنید و تکه جدا شده را داخل قالب فر بچینید. مابقی خمیر هم با وردنه صاف کنید و قالب بزنید. کوکیها را با فاصله داخل قالب بچینید و قالب را حدود هشت تا ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
بعد از این که روی کوکیها قهوهای شدند آنها را روی قفسههای سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند.
داخل یک کاسه شکر، عصاره وانیل، آب، کره و شربت ذرت را با هم مخلوط کنید و به کمک قاشق روی کوکیها به صورت خطی بریزید. کوکیها را همانطور به حال خود رها کنید تا کرم روی سطح کوکی ثابت بماند. نوش جان!
فوت و فنهای طرز تهیه بیسکویت دارچینی
میتوانید خمیر را قالبهای مختلف بزنید تا کوکیهایی با شکلهای مختلف داشته باشید.
داخل کرم کوکی را میتوانید مقداری رنگ خوراکی بریزید و روی کوکیها را به شکلهای مختلفی در بیاورید.
برای نگهداری کوکیها، آنها را داخل ظرفهای در بسته قرار دهید.
اگر مایل بودید میتوانید مقداری پودر زنجبیل هم به کوکی اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/