به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم. بیشتربخوانید آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های کباب بناب ساطوری و سه مدل قارچ پلو تا سوپ عدس و لاوا کیک شکلاتی بدون فر + تصاویر به آشپزخانه مجازی خوش آمدید طرز تهیه شیرینی گاتا ارمنی مغزدار با دستور اصلی؛ یک عصرانه جذاب ۴ طرز تهیه ژله لیوانی، ژله رولی، ژله ویترینی و ژله خرده شیشه شفاف + نکات مهم طرز تهیه دلمه سیرابی شکم پر و فوت و فن آن در شهر‌های مختلف ایران طرز تهیه خورش بلدرچین مجلسی با سس پرتقال در فر و بدون فر طرز تهیه مخلوط پلوی به و هویج با طعمی بی نظیر طرز تهیه آش زمستانی متفاوت با طعمی خاص و کلسیم فراوان طرز تهیه کیک براونی ردولوت قرمز و خوشرنگ و فوت و فن‌های آن طرز تهیه سالاد اسفناج و پنیر با سس مخصوص در خانه طرز تهیه بیسکویت دارچینی خوشمزه و ساده در منزل طرز تهیه و فوت و فن‌های جوجه کباب حلزونی تابه‌ای، روی زغال یا در فر انتهای پیام/