او با بیان اینکه مسکن گرانترین خدمتی است که به مددجویان ارایه می شود، گفت: با تورمهای جامعه، خصوصا در یک سال اخیر مشکلات در اجرا به وجود آمد.
دالوند با بیان اینکه تغییر در خدمات و تورم موجود در طول سال، ما را با مشکل مواجه میکند، افزود:. سرفصل های اصلی این دفتر شامل احداث و خرید مسکن به خصوص در مناطق روستایی، تعمیرات، ایجاد فضاهای جانبی مثل حمام و سرویس بهداشتی، گازرسانی در مناطق روستایی، انشعابات برق و گاز، ورود به حوادث طبیعی، احداث فضای خودکفایی و ساخت اردوگاههای فرهنگی است.
مدیرکل دفتر تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد با اشاره به تصویب ارائه رایگان انشعابات روستایی برای بار اول به تمام مددجویان گفت: به طور سالانه در برخی مناطق سیل و زلزله وجود دارد و هر زمان مددجویان آسیب ببینند ما ورود میکنیم، چنانچه در سیل فروردین ٩٨ وزلزله آذربایجان شرقی و غربی ما ورود جدی داشتیم.
دالوند با بیان اینکه به لطف خدا برای خانههای احداث شده توسط کمیته امداد در حوادث طبیعی گزارشی مبنی بر تخریب و آسیب جدی ارائه نشده است، ادامه داد: ما در رعایت آیین نامهها و دستورالعملها نظارت جدی داریم. چرا که میخواهیم سرپناه امنی برای افراد تحت پوشش بسازیم.
مدیرکل دفتر تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد با بیان اینکه نوع شغل و فعالیت خانوادهها بررسی میشود و فضای خودکفایی برای مددجویان احداث میشود، ادامه داد: ما چند نوع فعالیت داریم که بخشی از آنها مربوط به اعتبارات بودجهای است که از طریق مجلس و دولت اختصاص پیدا میکند و ما موظفیم براساس بودجه مصوب شده عملکرد داشته باشیم.
دالوند با بیان اینکه خیرین و مشارکتهای مردمی در بخش مسکن اعتباراتی در اختیار امداد قرار میدهند، ادامه داد: همچنین تفاهم نامههای امداد با سایر دستگاهها در بخش ساخت و ساز مسکن بسیار جدی است و بسیاری از دستگاهها پای کار آمدند.
او با بیان اینکه اخیرا چند تفاهم نامه خوب را به نتیجه رساندیم گفت: به زودی یک تفاهم نامه ١٠هزار واحدی با بنیاد مستضعفان منعقد میشود. همچنین با ستاد اجرایی تفاهم نامهای در راستای ساخت ١٠هزار واحد مسکونی منعقد میشود.
وی با بیان اینکه سپاه، سازمان برنامه و بودجه همکاری خوبی با امداد دارند، اظهار کرد: دو روز پیش رئیس کمیته امداد با بنیاد مسکن تفاهم نامهای منعقد کردند که احداث ۴ هزار مسکن برای مناطق حاشیه شهر زاهدان در دستور کار قرار گرفت، گفت: همین اتفاق در مشهد نیز به نتیجه خواهد رسید و ساماندهی حاشیه شهرها در دستور کار ماست.
مدیرکل دفتر تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد با بیان اینکه در سرفصل احداث و خرید مسکن مددجویان در برنامه پیش بینی شده از محل بودجه دولتی ساخت ۶۴ هزار مسکن در دستور کار بود که از این تعداد تاکنون ١۵ هزار تکمیل و تحویل داده شده است و مابقی نیز در مراحل ساخت هستند، افزود: تعمیرات ۴٩ هزار ۵٨١ واحد در دستور کار است که تاکنون ٢٨ هزار و ٩٠۴ واحد تعمیر شده است.
دالوند با بیان اینکه برخی واحدهای مددجویی که انشعابات آب و گاز، سرویس حمام و بهداشتی نداشتند شناسایی شدند، گفت: ۴٨ هزار ٨٧٩خانوار از نعمت گاز بی بهره بودند، شناسایی شدند.
او با بیان اینکه ٣٩ هزار ٩٠٣ خانوار سرویس بهداشتی مناسب نداشتند، گفت: ٣٣ هزار و ٩٠۶ واحد فاقد حمام هستند که شناسایی شدند.
دالوند با تاکید بر اینکه واحدهای مورد نظر از مبلغ ۳۰ میلیون تومان تسیهلات قرض الحسنه صندوق امداد ولایت بهره مند می شوند، افزود: براساس برنامه ریزی های انجام گرفته، ساماندهی نیازمندان حاشیه شهرها نیز از دیگر مسایلی است که کار مطالعه آن آغاز شده و پیگیر آن هستیم.
مدیرکل دفتر تامین مسکن کمیته امداد تصریح کرد: اگر مشکلی در خصوص تامین به موقع منابع مالی نداشته باشیم، از صفر تا صد ساخت و تحویل یک واحد مسکونی را ظرف مدت ۶ ماه برای ارائه به مددجویان آماده خواهیم کرد.
او تصریح کرد: هزینه ساخت یک واحد مسکونی نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است و واحد های ساخته شده در قالب ۵۵ متر مربع و با رعایت همه قوانین ساخت و ساز صورت می گیرد.
دالوند افزود: شعار ما ساخت سرپناه امن است، و با توجه به هماهنگی های انجام گرفته، ساخت واحدهای مسکونی در مناطق روستایی در قالب تیپ های متفاوت بنا به شرایط آب و هوایی و مسائل جغرافیایی ساخته خواهد شد.
دالوند با بیان اینکه موضوع مسکن برای نیازمندان از مباحث اصلی در توانمندسازی آنها به شمار می رود، ادامه داد: براساس سیاست های کمیته امداد اولویت ساخت واحدهای مسکونی به مناطق روستایی تعلق دارد زیرا مسکن گران ترین خدمتی است که به نیازمندان ارائه خواهد شد.
انتهای پیام/
درحال تکمیل...