کارشناس گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از تولید ۲۸۰ تن زیره در اراضی زیر کشت استان اصفهان خبرداد.

آیت پارسائیان کارشناس گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در گفت و گو  با خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارداشت: امسال با افزایش ۱۰۰ هکتاری سطح زیرکشت زیره اراضی این محصول به ۴۰۰ هکتار رسید که تا کنون حدود ۲۸۰ تن زیره در این اراضی تولید شده است.

او افزود: عملکرد برداشت زیره در استان اصفهان با ۷۰۰ کیلو زیره در هکتار در وضع متوسط است و شهرستان مبارکه با ۲۵۰ هکتار سطح زیر کشت زیره رتبه نخست را در برداشت این محصول در استان دارد.

کارشناس گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: در سال‌های پر باران و آبی امسال پیش بینی می‌شود سطح زیر کشت زیره در شهرستان‌هایی به خصوص مبارکه به هزار هکتار برسد.

پارسائیان گفت: در حال حاضر چیزی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر در حوزه کاشت و برداشت زیره در استان اصفهان مشغول فعالیت هستند.

او درباره ایجاد طرح‌های برند سازی و افزایش فروش محصول زیره استان اصفهان به دیگر بازار‌های کشور ادامه داد: در تلاش هستیم تا با تشکیل یک شرکت تعاونی ویژه زیره کاران استان اصفهان اقدامات لازم را در راستای برند سازی و فروش این محصول محیا کنیم.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.