کارشناس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی هرمزگان از تولید بادمجان سفید برای نخستین بار در شهرستان میناب خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، حامد حسن زاده، کارشناس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی هرمزگان با اشاره به تولید بادمجان سفید در شهرستان میناب گفت: برای تولید این نوع بادمجان در استان هرمزگان ۴ سال کار تحقیقاتی انجام شده و این محصول برای نخستین بار در شهرستان میناب تولید شده است.


بیشتر بخوانید


حسن زاده افزود: از مهم‌ترین مزایای بادمجان سفید نسبت به بادمجان‌های معمولی سیاه و بنفش می‌توان به وجود نداشتن مواد حساسیت‌زا در بافت آن اشاره کرد.

او گفت: با تولید انبوه این محصول کشور از واردات بذر هیبرید بادمجان سفید بی‌نیاز و از خروج ارز نیز جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پرویز
۱۰:۲۹ ۰۹ دی ۱۳۹۹
از این نوع بادمجان چندین سال هست که در آذربایجان شرقی وجود دارد . همچنین گونه زرد آن نیز هست.