به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد تن ماهی یکی از خوشمزهترین پیش غذاهای مهمانی و یک غذای ساده و مقوی با ریشه فرنگی است. فرانسویها و ایتالیاییها به سالاد تن ماهی با انواع مخلفات علاقه زیادی دارند و معمولا در وعدههای مختلف آن را سرو میکنند. طرز تهیه سالاد تن ماهی مجلسی و نکات مهم خوشمزه شدن سالاد تن ماهی را درادامه بخوانید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
تن ماهی: ۱ عدد (اگر مقدار ماهی را بیشتر میپسندید از یک تن ماهی بزرگ یا دو تن ماهی متوسط استفاده کنید)
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
ذرت کنسروی: ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
خیارشور: ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
پیازچه یا پیاز قرمز نگینی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
کلم قرمز خرد شده: به مقدار دلخواه
کشمش: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
زیتون سیاه یا سبز بدون هسته و خرد شده: به مقدار دلخواه
لوبیا چیتی یا نخود پخته یا کنسروی: ۱/۳ لیوان فرانسوی دستهدار
شوید ریز و ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز: به مقدار دلخواه
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
سس خردل: ½ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
واقعیت این است که برای درست کردن انواع سالاد مقدار مواد لازم اختیاری و بنا به سلیقه و ذائقه شماست. اما برای اینکه دستتان باشد که مقدار مواد برای مثلا ۴ نفر یا ۸ نفر چقدر هست ما به صورت حدودی مقدار مواد لازم را نوشتیم. برای درست کردن غذای ساده و مقوی سالاد تن ماهی، ابتدا سیب زمینیها را بپزید. تن ماهی را هم ۲۰ دقیقه بجوشانید. سالاد تن ماهی را با ماکارونی فرمی هم درست میکنند پس اگر از نظر رژیمی مشکلی ندارید میتوانید مقداری ماکارونی هم بپزید و آبکش کنید و به مواد سالاد اضافه کنید که در این صورت سالاد تن ماهی ایتالیایی خواهید داشت که ادویهاش فلفل پاپریکا است. برخی هم برای طرز تهیه سالاد تن ماهی که تبدیل به سالاد تن ماهی فرانسوی میشود مقداری کاهو هم پیشنهاد میکنند که اتفاقا طعم سالاد را خوشمزه میکنند، اما ترکیب آن با ماهی کمی سرد است و ممکن است باعث دل درد شود.
علاوه بر این سالاد تن ماهی فرانسوی هم سس خردل دیژون دارد و هم مقداری سیر له شده به دلخواه و یک یا دو عدد تخم مرغ آب پز اسلایس شده، لوبیا سبز پخته و خرد شده و گوجه فرنگی گیلاسی بدون اضافه کردن سس مایونز. به هر حال برای سبک ایرانی این سالاد، بعد از اینکه سیب زمینیها پخته شد آنها را به اندازه دلخواه خرد کنید. روغن تن ماهی را دور بریزید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس سس مایونز، سس خردل و روغن زیتون و آبلیمو را هم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سالاد تن ماهی مجلسی را در ظرف مورد نظر سرو کنید و روی سالاد را به مقداری شوید خرد شده و کمی جعفری تزیین کنید. اگر اهل سالاد هستید طرز تهیه اصلی سالاد پرطرفدار و محبوب سزار را هم در اینجا بخوانید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/