به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: سالانه ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید میشود.
او افزود: نیاز استان در طول سال به گوشت قرمز حدود ۱۸ هزار تن است که ۹ هزار تن مازاد بر تولید استان وجود دارد.
بیشتر بخوانید
مردانی با اشاره به میزان تولید شیر در این استان اضافه کرد: چهارمحال و بختیاری در سرانه تولید شیر در کشور رتبه دوم را دارا است.
او ادامه داد: بر اساس آمارهای سال ۹۸ تولید سالانه عسل دو هزار و ۹۰۰ تن تولید عسل است که این مورد هم یک هزار و ۵۰۰ تن مازاد بر نیاز مردم استان است.
مردانی گفت: چهارمحال و بختیاری در تولید محصولات بخش دام توانسته به افتخارات ارزشمندی در سطح کشور دست یابد.
انتهای پیام/ف