به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، تلاش آمریکا برای قراردادن دو بند اضافه بر بودجه ۲۰۲۱ سازمان ملل که مختص به احیای کمیته تحریمها علیه ایران بود؛ با مخالفت ۱۴۲کشور مواجه شد و شکست خورد.
استدلال طرف آمریکایی بر این بود که کمیته تحریمهای سازمان ملل علیه ایران باید کار خود را از سر بگیرد، چون آمریکا از برجام خارج شده و از نگاه واشنگتن دیگر برجامی در کار نیست.
اما تنها ده کشور با این دیدگاه آمریکا همراهی کردند. صد و ده کشور مخالف این طرح بودند و ۳۲ کشور نیز رای ممتنع دادند.
روسیه، چین و اتحادیه اروپا نیز در بیانیههای جداگانهای با فرضیه بازگشت تحریمهای سازمان ملل علیه ایران پس از "اسنپ بک" آمریکا مخالفت کردند.
«ریچارد میلز» معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل از اینکه طرحهای پیشنهادی واشنگتن برای احیای کمیته تحریمها علیه ایران در بودجه سال ۲۰۲۱ این سازمان رد شده است اظهار تاسف کرد.
بیشتر بخوانید
او در پایان کمیته پنجم سازمان ملل اظهار کرد «متاسف است که اعضای این کمیته تصمیمی گرفتند که با اصول سازمان ملل مغایر است و درخواست سخاوتمندترین عضو سازمان ملل را رد کردند.» میلز همچنین گفت «بعلاوه، درخواست ما برای استقرار مجدد کمیته تحریمهای ایران در سازمان ملل و هیأت کارشناسان که هردو در نقض تحریمها از سوی ایران و متحدانش در منطقه اهمیت دارند با پاسخی مواجه شد که سبب ناامیدی ما شد.»
میلز در ادامه دست به حربه هشدار شد گفت: «خطاب به آنهایی که به چالش کشیدن توان ایالات متحده در بازگرداندن تحریمها علیه ایران را تداوم میبخشند، میگویم که تأکید داریم به طور صادقانه از فرایند تعریف شده در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل پیروی کردهایم».
انتهای پیام/
البته زیاد تعجب نداره
کارنامه سیاهی دارد
ناموفق در همه چیز
۴سال پیش درکربلا بودمو داعش تا مرز بغداد هم رسیده بود
متاسفانه دستممان نمک ندارد
تحریم ها را مینوشتید
تا تحریم شوند از همه لحاظ
توریستی .صادرات و واردات وووووفرهنگی
حالا بخاطر پولی که به سازمان ملل کمک میکنند
کارش را انجام دهد
در اصل کار سازمان ملل باید دفاع از مظلوم و
مقابله با ظالم باشد
در عیر اینصورت یک سازمان تشریفاتی میشود
بشنکنه این دست نمک نداره
چون اینها همگی صادق هستند و اصلا بلد نیستن دروغ بگن !!!
لبنان و سوریه و فلسطین و یمن و عراق و ونزوئلا و افغانستان و چین و روسیه و کره شمالی احتمالا بودند.