به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این بار هم در مجله کوروش، طرز تهیه یک فینگر فود را برای شما آماده کردهایم. آرانچینی، یک پیشغذای خوشطعم ایتالیایی است که اگر تا حالا بیتر بالن هلندی درست کرده باشید، متوجه شباهتشان این دو فینگر فود با هم خواهید شد. طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی، شبیه انواع کراکت و کوفته است و به آن کوفته برنجی ایتالیایی هم میگویند. در ضمن اگر گیاهخوار هستید، سس گوشت را از طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی حذف کنید، چون این غذا در اصل جزو غذاهای ایتالیایی با برنج له شده است و غذای گیاهی ایتالیایی هم میتواند باشد. ضمنا آرانچینی را خواهر ریزوتو ایتالیایی میدانند. در ادامه طرز تهیه کراکت آرانچینی به عنوان یک پیش غذای ساده و شیک را بخوانید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم
برنج: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ: ۳ عدد
پنیر پارمزان: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی (رنده شده)
جعفری: ۱ قاشق غذا خوری (ساطوری شده)
نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای وسط آرانچینی
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۱ حبه متوسط
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
نخود فرنگی: به میزان دلخواه
پنیر موزارلا: به میزان لازم
مواد لازم برای روی آرانچینی
آرد سوخاری: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
تخم مرغ: ۱ عدد
طرز تهیه
در مرحله اول طرز تهیه این کراکت یا کوفته ایتالیایی ابتدا باید برنج را در آب بپزید (یا در آب مرغ یا آب گوشت یا آب قلم). برنج را کمی شل بردارید در حدی که کمی چسبندگی داشته باشد. آب باید کاملا با برنج جذب شود. در یک ظرف دیگر، پنیر پارمزان، تخم مرغ و برنج را با هم مخلوط کنید و ظرف را در یخچال قرار دهید.
در طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی، مثل کوفته تبریزی، داخل کوفته را با مواد دیگر پر میکنند. برای وسط آرانچینی، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را در تابه سرخ کنید تا سبک و طلایی شود. سیر را له یا خیلی ریز خرد کنید. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا همه مواد با هم سرخ شوند.
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود. سپس نخود فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید سس گوشتتان روی حرارت آرام بپزد. میتوانید به اندازه ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی هم به آن آب اضافه کنید تا خیالتان راحت شود که گوشت در مدت زمان بیشتری میپزد.
وقتی سس گوشت پخت حرارت را قطع کنید و اجازه دهید خنک شود. مایه کوفته برنج ایتالیایی را از یخچال خارج کنید و مثل کتلت، کف دستتان پهن کنید. وسط کوفته را مقداری مایه گوشت و یک تکه پنیر موزارلا قرار دهید. کوفته را به شکل توپ درآورید و گرد کنید.
در آخرین مرحله از طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی در یک ظرف، یک تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید و در ظرف دیگر آرد سوخاری بریزید. کوفته برنجیها را اول در تخممرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. کوفتهها را در روغن سرخ و در ظرف مناسب سرو کنید.
فوت و فنهای طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی
*میتوانید برای طعم و عطر بهتر، به برنج پخته شده یک یا دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده اضافه کنید.
*اگر سیر تازه در دسترس ندارید، میتوانید از ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.
*برای سلامتی خودتان هم که شده، کوفتهها را بعد از سرخ کردن، روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
* میتوانید کوفته برنجیها را در فر هم بپزید تا روغن کمتری مصرف شود. برای این کار در سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید یا کف سینی را چرب کنید. البته دستور اصلی آن، سرخ شده است.
*در طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی، به جای سس گوشت از راگو مخصوصا راگو سیب زمینی و گوشت هم استفاده میشود.
*آرانچینی یا کوفته برنجی ایتالیایی معمولا با سس قرمز تند و سس مارینارا سرو میشود.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/