با مکانیزه‌سازی پایانه غلات شماره ۳ بندر امام و بهره‌گیری از تجهیزات تخلیه پیشرفته برای نخستین بار در کشور، امکان مکش و انتقال غلات به میزان یک هزار و ۸۰۰ تن در ساعت فراهم می‌شود.

زرگران مدیرعامل شرکت غلات‌بان و سرمایه‌گذار پروژه احداث پایانه مکانیزه غلات شماره ۳ بندر امام خمینی (ره) در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به توانمندی‌های این شرکت در احداث سایت‌های تخلیه و بارگیری غلات، گفت: با بهره‌گیری از امکانات این پایانه مکانیزه در آینده به عنوان یکی از حلقه‌های مکمل، دیگر پایانه‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه تأمین و واردات نهاده‌ دامی از مزایای آن بهره‌مند می‌شوند.

او با اشاره به اینکه در حال حاضر برخی تجهیزات به طور مشترک برای تخلیه انواع کالا‌های اساسی به کار گرفته می‌شود که فاقد کارایی لازم هستند، افزود: در پروژه مکانیزه غلات شماره ۳ بندر امام خمینی (ره)، از نسل جدیدی از تخلیه‌کننده‌ها به صورت حلقه مکمل زنجیره تخلیه و بارگیری کالا‌های اساسی درکنار یکدیگر استفاده می‌شود که موجب می‌شود ظرفیت تخلیه تا یک هزار و ۸۰۰ تن در ساعت افزایش یابد.

زرگران در تشریح فرآیند تخلیه و حمل محمولات و غلات در این پایانه اظهار داشت: تسمه نقاله (کانوایر) با انتقال محمولات از تجهیزات تخلیه (آنلودرها) به شکل مکانیزه به کامیون‌ها و یا واگن‌ها امکان حمل سریعتر در مراحل بعدی را مهیا می‌کند.

مدیرعامل شرکت غلات‌بان در تشریح مزیت‌های بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته پایانه مکانیزه، کاهش افت در نرخ تخلیه، کاهش ترافیک کامیون‌ها در اسکله ها، انتقال بهداشتی محمولات و به حداقل رساندن میزان آلایندگی در حمل محمولات را از جمله این مزیت‌ها عنوان کرد.

عملیات اجرایی پایانه مذکور در مساحتی به وسعت ۷۴ هزار متر مربع و با سرمایه‌گذاری معادل ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال با حضور وزیر راه و شهرسازی، معاون وزیر و مدیرعامل و اعضای هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی آغاز شد که در صورت تکمیل، بیش از ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تن در سال به ظرفیت نگهداری غلات در مجتمع بندری امام خمینی (ره) افزوده و ۲۰۰ فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.