به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه نان فلفلی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
موادلازم برای خمیر :
آب ولرم ۲ پ شکر ۱ ق م نمک ۱ ق م روغن مایع ۱,۴ پ آرد ۶ پ (پیمانه: ۲۲۰ میلی لیتر) خمیر مایه ۱ ق م سرخالی.
موادلازم برای رویه
رب فلفل شیرین ۸ ق م رب فلفل تند ۲ ق غ پیاز ۴ عدد متوسط پنیر لور ترکیه (یا پنیر خانگی بدون نمک) پودر آویشن ۳ ق غ سرخالی روغن زیتون ۱ پ سرخالی گشنیزبه دلخاه ۱,۵ ق غ سیاه دانه برای رویه
طرزتهیه
برای خمیر در ظرفی آب و شکر و نمک رو ریخته مخلوط کنید آرد و خمیر مایه رو هم اضافه کرده مخلوط کنید و ورز دهید و خمیر رو خوب بپوشونید در محیطی گرم استراحت دهید تا حجمش چند برابر شود، برای رویه خمیر پیاز رو ریز خرد کنید و به اون رب و روغن زیتون پنیر و گشنیز رو اضافه کنید مخلوط کنید، و خمیرتون رو در سطح مورد نظر گذاشته (در اینجا ۱۰ عدد خمیر کوچیک و ۱۸ عدد خمیر بزرگ به دست اوردم) با فاصله خمیر هارو بچینید و روش دستمال پهن کنید از اولین خمیر شروع کنید با وردنه باز کردن هی ارد پاشی کنید خمیر نازک گرد باشه و روش مواد فلفلی رو با قاشق بریزید خیلی زیاد نریزید روش نریزید با قاشق صااف و یکدست کنید روش سیاه دانه و اویشن بریزید فر رو از قبل گرم کنید و با دمای ۲۰۰ درجه در فر ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید و بعد از پخت روی نون رو با دستمال بپوشونید و برای هر سری که پخته شد نون قبلی رو از زیر دستمال بردارید و به جاش نون تازه پخته شده رو بذارید این مراحل رو تکرار کنید.
منبع: turk yemek tarifleri
انتهای پیام/